Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretem a baratom most vagyunk egyut 2 honapja es ma is van a Szuletesnapom.. Mit ajanlanatok? Mit csinaljak?
:)Szoval nagyon sok dologrol beszeltunk megertjuk egymat,nagyon szeretjuk egymast,de a sexxel meg warunk...
De azert szeretnek neki neha neha egy kis meglepit,ha tlaakozunk,(o mar sokszor emlitette,hogy talan nem sokat tettem meg neki,hogy elhidje h merek kozeledni a testehez,persze ezt wiccnek szanta,de en elgondolkoztam rajta,es hogy birnam egy kicst kenyezteni,puszilgatason kivul(az mar benne van):)?Elore is koszonom!
A sietség erre nem kifogás...
Szex vagy petting amúgy.
jó tudom gáz a "w"...énis használtam de tényleg gáz:S
Am szerintem ne nagyon szexeljetek még csak ha tényleg biztosak vagytok benne?!Mert ha nem akkor nem fogod annyira élvezni, és ez neki se és Neked sem lesz jó:SSzerintem próbálkozzatok a pettingel(csatlakozok az előttem szólóval).
Amúgy nem kell neki beszólni mert rosszul írt,és ha a barátját nem zavarná h helyesen vagy rosszul írt szerintem ti se szóljatok be!!!:S
a te születésnapodon miért te akarnád őt kényeztetni, te akarnál neki örömet szerezni?! Nem fordítva kéne, h legyen?
A páromnak hónap elején volt a születésnapja, és olyan meglepetést szerveztem neki, h visított az örömtől. :) (Szó szerint :D)
Elvittem egy hangulatos teázóba, ahol nem volt rajtunk kívül senki, csak a dolgozók. Hétköznap délben? :D ki menne ilyenkor ilyen helyekre?
ÉS amúgy a helyzet adja magát szerintem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!