Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még remény? Nem tudom elfelejteni.
Januárban nővérem tartott egy nagyobb bulit a 18. születésnapja alkalmából.Nem akartam rá elmenni,de muszáj volt,úgy illik.10 percre mentem volna,de aztán úgy alakult,hogy én lettem a "DJ",aki a zenéket választotta,teljesítette az emberek kéréseit,satöbbi.Mialatt végeztem a munkámat,sok fiú megfordult körülöttem.Minddel váltottam pár szót,de az egyik fiú különösen jófej volt velem.Konkrétan átbeszélgettük az egész bulit,sokszor nagyon mélyen a szemembe nézett,kihívott,hogy kettesben legyünk.A combomat fogdosta,simogatott,szóval majdnem minden volt a csókon kívül.Azért is nem mentem bele,mert idős hozzám. Én 15 vagyok,ő 19.
Most így visszagondolva nagyon hülyén érzem magam.Hiányzik a fiú,szinte minden nap rá gondolok,és szidom magam,mert nem csókoltam meg.Talán mára még járnánk is...
Újra felkeresném,csak egy a baj: olyan 1 hónapja van barátnője.
Mit tegyek?Verjem csak úgy ki a fejemből?Muszáj lesz...de nem tudom... :(
ha nagyon fontos neked keresd meg, dumalj vele mint haver.
de figyelj. ne hgyd hogy kihasznalja h szereted.
akkor se ha mnden vágyad vele lenni, ne beszeld ra mgad semmire!
a szex kesobb jon. es csak ha te akarod, nam ha te is benne lennel. oke?! ;) es tudom nagyon nehez lehet de hajra, eld tul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!