Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha félek az első randimtól?
Attól félek hogyha meglátom akkor nem merek szóhoz jutni vagy kifogyok a szavakból.
Előfordul az is hogy nem merem megfogni a kezét.
lécci irjatok jó válaszokat
falusi parasztok nem érdekelnek.
falusi parasztok?
szánalmas szerintem elöbb néz tükörbe.
szánalmas az utolsó sor...
de különben ez természetes...izgulsz annak a közelébe aki tetszik...mi ebben a meglepő?...mikor érsz a találkozó helyére, ne állj meg, csak vegyél néhány mély levegőt, mosolyogj, ez legtöbbször segít
az utolsó mondatodon pedig gondolkozz el...a te "őseid" honnan származnak?...
Ha félsz az első randitól, akkor az egy jel, hogy ideje tovább folytatnod a Barbie-zást.
Puszi.
Ede a tanyáról
Na akkó elmondanám hogy ez egy rasszista kijelentés volt.
"falusi parasztok" mint városon kívül lakó paraszt (földműves) emberek nem szólhatnak hozzá a te nemes, becses kérdésedhez.
Sajnos nálunk elterjedt szokás a bunkó embereket parasztnak hívni, ami nagy szégyen a magyarságunkra hiszen ha ők nem volnának, te ma nem zabálnál omlós csirkét.
A kérdésed nem is érdekel, nem hogy válaszoljak rá,(pedig pesti vagyok engedélyezted), de a rasszista kérdésed mivel nem törölték ezért gondolom az én kommentem sem lesz törölve!
CIGÁNYOK nem érdekelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!