Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem jó, hogy mondjam el?
5 hete járunk. 5-ször találkoztunk már. Csókolóztunk már,de nem nyelvesen. Aztán ma megtörtént. Háááát... nem volt jó. Szeretjük egymást,de nekem nem "ízlett". Nem voltam felkészülve arra,h a nyelve találkozzon a gyomrommal. Túl sok nyelv volt és túl sok nyál. Szeretem őt, és nem akarom megbántani,de nem tetszett. Ráadásul most azt kérdezi sms-ben,hogy milyen volt a csók. Hogyan mondjam meg neki? A rendes csók jó volt,de ez nem. Nem akarom elveszíteni,de nem is akarok nyelv-csatát. -.-"
segítsetek,mit mondjak?
kérlek írjatok,mert nagyon szar helyzetben vagyok /=
köszi szépen
Hát az ciki. Nekem is volt ilyen barátom, le akarta dugni a nyelvét a torkomon, iszonyatos volt. :S
Előtte csókolóztál már amúgy?
kösz ezeket az értelmes válaszokat -.-"
amúgy már igen,de nyelveset vele először /=
Akkor lehet, hogy csak fura volt, hogy ez volt ez első tisztességes csókolózásod. Ja, igen, az nem csókolózás, ha adsz a szájára kicsit nyálasabb puszit, az csak egy puszi a szájra. :)
Lehet, csak túl heves volt, esetleg izgult, félt... Ha legközelebb oda kerül a sor, mondd neki, hogy lassan, és érzékien csókoljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!