Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet intelligens hölgyekkel ismerkedni?
Olyannal, aki diplomás és azért diplomás, mert tényleg értelmes, és szereti a munkáját, nem pedig azért, mert ma már minden második ember bekerül egy főiskolára.
A múzeumok, kiállítások nem jönnek be. Ott jóformán csak gyerekek és az őket kísérő nagymamák vannak. Voltam már sokszor a Füvészkertben, a Természettudományi Múzeumban, Mezőgazdasági Múzeumben, a Nemzeti Bankban, a Várban, tudom, mit beszélek.
A romkocsmákban, ha értelmes főiskolással, egyetemistával, végzettel találkoztam, ő már valakinak a valakije volt, vagy éppen abból a bizonyos minden másodikból származott.
A netes társkeresők a szem- és hajszínre vannak kihegyezve. Egyben nem szerepel olyan feltétel, hogy kinek mi a munkája és melyik egyetemen végzett. És az ott összegyűlt társaság sem igazán az elithez tartozó.
Az exemet annak idején az egyetemen ismertem meg, amikor demonstrátorkodtam. Sajnos végül szétváltak útjaink. Azóta nem találkoztam még egy ilyen lánnyal.
Utoljára értelmesebb hölgyekkel a KRESZ oktatáson találkoztam. De hát azt csak egyszer lehet megcsinálni, ha meg teherautóra kérnék engedélyt, ott már biztosan nem a diplomások lennének túlsúlyban.
Pedig még vannak értelmes nők. A metrón láttam egy lányt, aki a Veterán autósújságot olvasta, egy másik pedig az Ötös számú vágóhidat. De ők hol ismerkednek?
34/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!