Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van 1 csaj akivel amikor csak tudok msnezek.1ik alkalomkor megadta a tel. Számát de nem merem felhívni kicsit félek. Valaki volt már így ezzel? és ha igen h tudta legyőzni a félelmét? Am 17/F
Gondoldd ki előre, mit fogsz mondani, és egy olyan helyen hívd, ahol csönd van, és nem figyel senki.:)
Szerintem a fiúk és lányok többsége így van ezzel, ha azt a lányt/fiút kéne hívni, aki tetszik neki... (legalábbis én így vagyok vele:D)
Nyugodtan hívd fel, nagyot nem éghetsz.;)
Tudtommal erre nincs semmilyen gyógyszer.:D
szerintem ha bátortalan vagy akkor kezd egy sms-el
mert ha amikor csak tudsz beszélsz vele akkor gondolom te is és ő is komolyan gondoljátok!
és szerintem este egy jó éjt szép álmokat szerintem ez kedves tud lenni én örülnék neki :D
15/L
... áruld már el, mi a jó fenének kell oda az az 'XD'? Esküszöm érdekelne, olyannyira értelmetlennek és szánalmasnak tűnik.
Mellesleg: ha megadta, le kell tudnod győzni a félelmed, különben nem lesz semmi. Állj úgy hozzá, hogy ha nem görcsölsz, akkor úgy is önmagad leszel... És megkedvel, akkor tök jó. Ha nem illetek össze, akkor pedig ennyi. Kockázat minden jóban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!