Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor szeretne valamit vagy nem?
Van egy srác akivel tegnap találkoztunk először és ottalvás lett belőle. Előtte ugye emailoztunk és ott nayon feltűnően bókolt nekem. Mikor náluk voltunk vigyázn kellett a tesójára(14 éves). Amikor lett volna alkalma, hogy megcsókoljon mindíg félbeszakított minket a tesója. Többször is mondta, hogy jó lenne neki ilyen barátnő mint én.
Amúgy nekem nagyon tetszik, csak nem merem bevallani, mert mi va HA....
Második vagyok. Egyébként hány éves vagy?
Nem igazán értek mindent. Tehát az a helyzet, hogy nem is az a srác tetszik, akivel e-maileztetek, hanem a 14 éves tesója? És akkor most ki is szakított titeket félbe? Vagyis melyik srác akart megcsókolni? Bocsi, csak már fáradt vagyok, és nehéz a felfogásom.
Szerintem hívd el valahova, olyan helyre ahol mindketten jól érzitek magatokat, esetleg borozgassatok kicsit(ha betöltöttétek a 18-at), aztán kérdezz rá. Más módja nem nagyon van.
Vagy esetleg ha nagyon nem mered, de tényleg bejön és türelmes is vagy, akkor megpróbálhatod a kivárás taktikát, ha bejössz neki hátha ő fog lépni egy idő után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!