Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miert hajtja le a fejet a csaj, ha osszefutunk?
Pont ahogy az előző mondja. Egy csajjal pont ugyan ez volt nálam, de nekem nem vallott szerelmet. Egy előadáson mellén ült elkezdett dumálni velem, egyszer msn-en megkeresett és dumáltunk. De nekem én hülye nem esett le semmi.
Erre egy idő után mellém, se a barátaim mellé sem akart ülni mindig elnézett, nem is köszönt. Én meg megkérdeztem egy csaj lehet hogy megbántottam, erre azt mondta hülye nem veszed észre hogy tetszel neki?!?!?! és nem léptem ezért csinálja ezt.
2. vagyok...
szerintem nem sok esélyed van, hisz ha még mindig tetszel neki és barátok lennétek vagy haverok , pl gondolj bele mennyire esne neki jól látni téged egy másik csajjal..
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:58
nekem nem tetszett a csaj de attól még te bepróbálkozhatsz:D Sztem ha még nem volt barátnőd, akkor próbálj dumálni vele.
Kapd valamikor el, mond neki hogy tetszik neked és hogy eljönne e veled moziba. Ha bátrabb vagy akkor időpontot is nézel ami szerinted jó neki ( legalább 2tőt). Ha mindegyikre azt mondja nem ér rá vagy rávágja a nemet püff legalább bepróbáltad, de sztem nem fog nemet mondani:D:D:D
Hajrá proszáld meg, szorííítok:D:D:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!