Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mit tegyek? És ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

John Lowery kérdése:

Szerintetek mit tegyek? És ha teszek, akkor hogyan?

Figyelt kérdés
Van egy lány, aki nagyon bejön. Párszor már találkoztunk, de a 72km távolság miatt általában msn-en beszélünk. Mindenben egyetértünk, hasonlóan látjuk a dolgokat, egyszóval nagyon-nagyon kísértetiesen hasonlóak vagyunk. De ő csak barátként tekint rám, én padig szeretnék vele járni. Hülyeség, de sem neki, sem nekem nem jön össze semmi komoly... Lehetséges, hogy a "sors" akarta hogy így "egymásra találjunk"? Mit tegyek, hogy "át tudjak" lendülni a barátságon?
2011. febr. 22. 11:07
 1/5 anonim ***** válasza:

72km azért elég sok, nem ?:(

hááááát.. beszéld meg vele, hogy mik az érzéseid az őszinteség jó dolog !!

vagy kezdj el úgy viselkedni, mint aki nem csak a lelkitársa..

2011. febr. 22. 11:12
 2/5 A kérdező kommentje:
72 km szerencsére kocsival csak 35-40 perc :) szerintem az a legkevesebb. csak addig nem szeretnék sokat odamászkálni, amíg nincs értelme, mert baráti kapcsolattartáshoz az msn bőven elég :)
2011. febr. 22. 11:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Attól is függ,hogy mióta ismeritek egymàst.Nem sok 72 km,de azért kellene többször talàlkoznotok.Csakis ùgy segithetsz magadon,hogy vilàgosan làss.Msn-en az érzelmeket nem igazàn lehet befolyàsolni,fõleg,ha a màsik nem is ùgy gondolja.Az nem lehet,hogy van pàrja?
2011. febr. 22. 11:28
 4/5 A kérdező kommentje:
igen, valószínűleg igazad van :) párja az nincs, az biztos. arra írtam, hogy egyikünknek sem jön össze semmi komoly.
2011. febr. 22. 11:37
 5/5 anonim ***** válasza:

hány éves vagy?

amúgy pedig énis hasonló helyzetben vagyok.

tetszik a fiú. kísértetiesen hasonlítunk, bár itt nincs távolság, de félénk vagyok, ő pedig max barát ként tekint rám.. ilyen a sors ;)

amúgy ha elmondod neki, hogy milyen jó lenne találkozni, akkor a reakcióból is következtethetsz. vagy (egy kicsit talán gyerekes) kérdezz-felelek során is kiderülhet. vagy ha azt mondod neki, hogy régen tetszett(megvárod mit szól) és elmondod, hogy most sem közömbös számodra.

remélem segítettem :))

14L

2011. febr. 22. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!