Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen pasik járnak a rendőrtisztire? Hol lehetne velük ismerkedni? 18/L
Szerintem a "szögletes", "nagyarcúak". Gondolj bele, hogy végül mind RENDŐRÖK (!) lesznek.
Milyen hapsi lehet az, akinek ahhoz is négy évig kell tanulni, hogy hülye legyen??? :)
Látszik, hogy fogalmatok sincs. Ők nagyon művelt emberek. A rendőrtiszti iskola diplomát ad, azt pedig ingyen nem adják. Remek emberek és tényleg nagyon műveltek. Nem egyszerű elvégezni az iskolát. Ők nem azok, akik igazoltatnak az utcán.
Nekem a szakközépiskolát végzett rendőrökkel sincs gondom. Velem kivétel nélkül mindig udvariasak voltak és tisztelettudóak.
"Nekem a szakközépiskolát végzett rendőrökkel sincs gondom. Velem kivétel nélkül mindig udvariasak voltak és tisztelettudóak."
Hivatalból illedelmesek, de attól azért még megb@sznak 30-300 rongyra banális kis hülyeségek miatt!
2 rendes zsaruról tudok, az egyik nyugdíjas a másik meg ha kiküldik mérni akkor ráirányítja a gépet a Csatárhegyre és alszik! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!