Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy mondjam el neki? (lent)
Nem tudom mit egyek!!!
Van egy lány, nagyon teccik...ismerem már kicsit több mint 2,5 éve...és beleestem ebbe a lányba....elég jóba vagyunk nem szeretném elrontani a barátságunkat sem....de nem bánnám hogy ha kicsit több is lenne köztünk esetleg összejönnénk vagy valami...
Hogy mondjam el neki hogy többet érzek iránta mint barátság???....
Ő nagyon jol néz ki....de én nem vagyok egy adonisz...(van egy kis tulsujom)....
Van esélyem nála vagy inkább hadjam az egészet????
Mit tennétek a helyembe???
Várom a NORMÁLiS válaszokat!!!
ezt én is megcsináltam tavaly egy lánnyal ,igaz én olyan 4 hónapja ismertem és dagi voltam egy kicsit.de szembe álltam vele megmondtam neki a frankót hát és nem jött be,szerintem
nem jó ha szerelmet vallasz neki vagy ilyesmi mert lehet elásod magad vele és a csaj megutál.szerintem kezd el futni az jó kis mozgás 1héten 3x elmész má jó is mindig többet fuss hamar le fog menni a felesleg azt utána próbálkozz,de ne valj neki szerelmet ,hivd el vhova aztán küldheted neki a dumát meg bevágod-hatsz meg amit akarsz csak legyél kedves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!