Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy nem kapta meg az üzenetemet?
Írtam facebookon egy üzenetet egy lánynak, akivel mostanában talán kezd kibontakozni köztünk valami, legalábbis úgy érzem, hogy kölcsönös a szimpátia. De nem írt vissza rá, és már 5 nap eltelt az eset óta. Viszont a facebookom csinál mostanába kicsit furcsa dolgokat, például tegnap írt egy haverom egy kommentet az üzenőfalamra, de nem jelenik meg az üzenőfalamon, csak az e-mail értesítést kaptam róla. És már pár napja nekem is kicsit fáziskéséssel teszi ki a dolgokat, ha mondjuk én kommentálok valakihez, vagy ilyesmi. De az üzenet ott van az elküldöttek között, szóval nem tudom, lehetséges az, hogy nem kapta volna meg? Ti mit tennétek?
18/F
facebook-chat? :) kerdezd meg h :
megkaptad az üzenetet?
:P
hááát..nemtudom...esetleg kerj meg egy lanyt,h nyomozzon,vagy vmi ismerőst,h kerdezzen utana,h nem udvarol-e neki mostanaban vllki,vagy vmi ilyesmit.....de ha meg allandoan bizonytalankodsz,és észreveszi rajtad a csaj,h felsz,az eleg kiabrandito:/
:)
15l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!