Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy észrevegyen, mit is akarok tőle?
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki nagyon tetszik és már táncoltunk is sulis discokba, meg hülyéskedni is szoktunk egymással. De nem tudom eldönteni h valójából mit is akar mert eddig én írtam rá chaten de ő még rám egyszerse. és nem tudom eldönteni, hogy most bejövök e neki vagy sem. Már sokat vártam rá, de már meguntam a várakozást.2011. febr. 19. 18:12
1/2 anonim válasza:
Sajnos akkor az van, hogy nem tetszel neki. Igaz én fiú vagyok, de voltam már így egy lánnyal, egyszer csak megkérdeztem, hogy nem tetszem-e neki és azt mondta, hogy semmi bajom nincs veled, de még nem érzek irántad semmi különöset. Viszont ez egyre jobban összehozott minket és 3 hét múlva már jártunk és kb. 4-5 hónapig voltunk együtt. Szóval nyílj ki előtte, amennyire csak lehet... 16/f.
2/2 anonim válasza:
kérdezd meg tőle hogy mit gondol rólad és hogy mit szeretne!
ha nem-et mond, nem bánkódsz sokáig, túllépsz...de az is lehet hogy félénk és bevall valami pozitívat :)) csak hajrá, vesztenivalód nincs :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!