Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holnap kávézni megyek egy sráccal. Mit csináljak? Nagyon izgulok.
Volt már egy barátom 5 hónapig, de őt előtte ismertem, így nem randizgattunk, és nem izgultam.
tegnap elkértem az egyik nálunk dolgozó srác tel számát, vmi piti ürüggyel, mivel tetszik. kollegám megkérdezte h van e barátnője és nincsen.
aztán ma visszaírt, hogy szívesen találkozna velem, és holnap felhív a részletek miatt.
mit csináljak? tuti ha zavarba leszek nem fogok tudni megszólalni sem. (a srácot csak látásból ismerem, semmi infóm nincsen róla)
22L és 27F
- amennyire lehet próbálj nem idegeskedni és minden jól megy :) majd ( nekem is ezt szokták mondani : )
- sok siker 22f
köszönöm a válaszokat!
kedves utolsó! miért vagyon én ez miatt bátor?
ugy voltam, hogy veszteni valóm nincsen. max nem ír vissza. meg ugy voltam hogyha a pasik nem kezdeményeznek, akkor megpróbálok én. mivel már sokat voltam egyedül, és hiányzik valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!