Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jó esélyem van reménykedni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó esélyem van reménykedni egy kis idő múlva, kicsit többen?

Figyelt kérdés
Szóval, arról lenne szó, hogy van egy kedves fiú ismerősöm, kit egy éve ismerek. Utóbbi időkben közelebb kerültünk egymáshoz. Gond az, hogy ritkán találkozunk. Egyetemen tanul ugyanis. S így egymást jobban megismerni alig tudjuk. Általában msnen szoktunk beszélgetni. De ott sok nem tud átjönni, érződni. Most az megint egy dolog, hogy szerinte szép vagyok s aranyosnak tart(én is őt :)). Együtt mentünk egy kulturális rendezvényre. A vonaton átkarolt a vállamnál s én aludhattam a vállán :) Szóval szerintetek lehet ebből valami, ha kicsit több időt töltenénk együtt? Rendkívül megnehezíti a dolgokat, hogy kevés az önbizalma :( Ez ellen tudnátok még valami orvosságot? Megszoktam dicsérgetni ezért azért, de úgy tűnik nem elég:(
2009. febr. 13. 14:59
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló helyzetben vagyok :)))

Természetesen ha sokat beszélgettek és rengeteget dícséred és szeretgeted akkor hatalmas szerelem lehet.

De ne erőltesd, és fontos, hogy hagyd h kialakuljon benne az érzés. És ne úgy dícsérd, hogy átlátszó legyen. Nem kell egy nap 100x elmondani, hogy jóképű.

Mindig csak annyit, hogy jó a haja és hogy szexi aranyos a mosolya órákig tudnál a szemébe nézni stb.

Vehetsz neki kis ajándékokat.

Lehet butaság de a kérdésedből úgy jött le, hogy érzékenyebb kedvesebb fiú, nekik jól esnek a bókok és az ajándékok. Egy csoki is elég. És sokszor mondd, hogy értelmesnek tartod szeretsz vele lenni, különleges stb.

És soha ne csald meg mert azt nem bírná ki.

2009. febr. 13. 18:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Hány éves a fiú és te ?
2009. febr. 13. 20:30
 3/3 A kérdező kommentje:

Első válaszolónak: Köszönöm a tanácsokat :) MEgfogadom. Épp készültem is venni valami kis rá jellemző dolgot a születésnapjára. Csak azon gondolkoztam, hogy nem-e veszi nyomulásnak. De csak nem... És igen, érző tipus. Törődik másokkal önzetlenül, ami néha hiba :S

Második válaszoló: Én 19, Ő 22

2009. febr. 14. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!