Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi van velem?
Van egy lány, aki nagyon tetszik, tök jól érzem magam a közlében, sokat nézem órán stb.
Ha nincs velem hiányzik.
Nem akarom elhinni, hogy beleszerettem(remélem is, hogy nem) :S szerintetek?
Én 2 osztálytársammal is összejöttem.. Aztán hol érdekelt engem mások véleménye...? Mindig is különbnek éreztem magam tőlük és meg is lett az eredménye... Ők ugyan ezzel a problémával álltak elő.. " Milyen má' egy oszival összejönni? meg hogy lehetne úgy közeledni, hogy az ne legyen égő? stb.stb." Én meg némi szerencsével igaz, de "be mertem vállalni"!
Amúgy pedig ez még nem szerelem! MÉG! De lehet, hogy azzá érik. Viszont azt jobb elkerülnöd ilyen hozzáállással ezen lány esetében, mert nagyon kellemetlen tud lenni így!
Én most egy nálamnál 7 évvel idősebb nő iránt érzik ugyan így... Na szerintem nekem lenne okom parázni a "remélem nem szerettem bele" gondolattól!
Ha a lány egy másik fiút szeret, az exét, akkor szerintetek van esélyem nála? Megpróbálok kezdeményezni, mert tényleg nagyon tetszik.
Mint barátot, nagyon szeretem, szerintetek többet is érzek nála, majd kiderül, köszi mindenkinek.
Jöhet még válasz, több szem többet lát alapon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!