Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok, mi a véleményetek ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, mi a véleményetek ha egy pasi szemez veletek BKV-n?

Figyelt kérdés
2011. febr. 17. 23:15
 1/7 anonim válasza:
100%
Az, hogy szemezett velem.
2011. febr. 17. 23:55
 2/7 anonim ***** válasza:
éppen a minap történt meg velem. én odamentem és a kezébe nyomtam egy cetlit a nevemmel. megkeresett. holnap randizunk :)
2011. febr. 18. 00:20
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Önbizalmam nuku, ezért ha esetleg meglátom azt hiszem vmi van rajtam vagy biztos azért bámul olyan ocsmány vagyok x'D Ha ezek a dolgok nem lépnének fel, akkor tetszene.
2011. febr. 18. 00:29
 4/7 anonim ***** válasza:

második *.*

azért el tudnám viselni, ha ilyen történne velem.

21F

2011. febr. 18. 02:02
 5/7 anonim ***** válasza:
hát velem általában szemeznek bárhol és tök kínosan érzem magam pl ha végig megyek az utcán és megbámulnak vagy szemeznek velem mert énis azthiszem hogy van rajtam valami és pánikrohamom lesz kb:DDDDDDD deez egy speciális eset gondolom a legtöbb lány örül, ha nézik kedvesen..
2011. febr. 18. 03:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Az egy ELLENŐR!
2011. febr. 18. 13:53
 7/7 anonim ***** válasza:
02:02 :))
2011. febr. 18. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!