Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1-től 10-es skálán magadat mennyire itélnéd vonzónak?
Figyelt kérdés
2011. febr. 17. 20:13
42/56 anonim válasza:
Miért értékeli mindenki ilyen alacsonyra magát? Nem igaz,hogy csak én vagyok beképzelt,és nagyképű? xD 20:20-as
44/56 anonim válasza:
8...de nem minden a külső!!! :D 19/L
45/56 anonim válasza:
1
(25F)
Nagy, ronda, gyilkos fej.
Akkora hegekkel van tele a képem és a testem, zsoldosvezérnek néznek mindenhol.
46/56 anonim válasza:
engem az osztálytárasaim 7-re értékeltek és tökre büszke voltam rá, vagyis vagyok :D :D
48/56 kisnita válasza:
Ha csak a kinézet számítana akkor közepes vagy az felett egy picivel szóval 6, de csak azért mert van stílusom és tudok öltözködni, kimondottam szép nem vagyok. Viszont szerintem a kisugárzás és a habitus is közrejátszik abban, hogy ki vonzó, arra 8-ast adnék magamnak.
50/56 anonim válasza:
Erős nyolcas. Van pár dolog, amivel nem vagyok megelégedve, és olyan is, amin nagyon nehéz, vagy egyáltalán nem lehet változtatni, de alapvetően elégedett vagyok a külsőmmel, mivel reményeim szerint még jó pár évtizedet fogok eltölteni benne. Vannak külső és belső hibáim, de hát kinek nincsenek.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!