Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Edvik kérdése:
Edward Maya járna velem ha az egyik fellépése után behívna az öltözőjébe és lefeküdne velem?
Figyelt kérdés
hosszú barna hajam van és majdnem ugy nézek ki mint vika jigulina2011. febr. 17. 16:42
21/33 anonim válasza:
Sok hülye perverz állat. :D
Edward Maya szerintem ha annyira kuffantani akarna akkor nem téged kapna elő mivel sokkal jobb nőket is megkaphat ;P
De azért hajrá (Y):P
22/33 A kérdező kommentje:
hát kössz ezeket az affektalo válaszokat ! eltelt 2 hónap amióta irtam ezt ! azóta eljutottam dubai-ba mivel ott turnézik és találjátok ki hogy mi történt !
2011. márc. 11. 17:56
25/33 A kérdező kommentje:
egyébként olyan hülye aki magának adja az edward maya nevet tudom hogy nem ő aki az utolsót irta mert nem tud magyarul mondd meg ki vagy és add meg az msn-en címedet/!
2011. márc. 18. 17:58
26/33 anonim válasza:
na mondjad mi történt csak nem bementél az öltözőbe ??? ............... és kizavartak onnan XD
27/33 anonim válasza:
De te egy akkora barom vagy edvik kérdező hölgy:D. Azt mondod azért nem Edward Maya ez az Edward Maya nevű felhasználó itten mert Edward Maya nem tud magyarul. DE mit írt ez az Edward Maya? Hello Baby!..., What The Fuck. Ezek hol magyar szavak. Ezek mind angolul vannak.
28/33 anonim válasza:
Szóval jólenne ha megismernéd kicsit jobban ezt az Edward Mayának nevezett felhasználót!
29/33 anonim válasza:
csak hogy a nick.név dőlt betűvel van, einstein.
és mellesleg épp koncertezik nem egy magyar kérdezz-felelek oldalon tölti a szabad idejét. -.-"
30/33 anonim válasza:
ja és még annyit hozzátenék, hogy sok az olyan hülye aki szeret trollkodni, lsd. edward maya felhasználót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!