Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok melyik tetszik nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok melyik tetszik nektek jobban?

Figyelt kérdés
Azt szeretitek jobban ha a külsőtöket dicsérjük vagy ha valami belső tulajdonságotokat?
2011. febr. 17. 13:43
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mondd azt hogy szep arc mogott,sok az esz,vagy jo mell mogott nagy a sziv.Bar en nem tudok mihez kezdeni a bokokkal:)
2011. febr. 17. 13:50
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Inkább a külsőt, mert a belsőmmel meg vagyok elégedve. :D
2011. febr. 17. 13:51
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha a belsőt. 15/l
2011. febr. 17. 13:53
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
A lányok többsége jobban szereti azt hallani, hogy pl: szivem fogytál, ahelyett hogy szeretlek. EZ TÉNY! Szoval jobban szeretik szerintem ha a külsejüket fényezik, na azért nem szabad túlzásba esni, mert némelyiknek így is elég magasan van az orra...
2011. febr. 17. 13:54
 5/9 anonim ***** válasza:
72%
inkább a külsőt.
2011. febr. 17. 13:58
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
külső és belső egyaránt fontos számomra
2011. febr. 17. 14:44
 7/9 anonim ***** válasza:

Belsöt! Túl sokszor dícsérik a kinézetemet, már unom :( Sajnos annyira elvakítja ez a férfiakat, hogy nem is kíváncsiak a belsö tulajdonságaimra. Nem beképzeltség, ez nagyon komoly. És irtó rosszul esik.

23/N

2011. febr. 17. 14:50
 8/9 anonim ***** válasza:

Sztem ha nem ismered a lányt annyira közelről, akkor elsőként a külsejét kellene megdicsérned. Később jöhetnek, hogy aranyosan nevetsz, jó a humorod stb. Nekem ez nagyon bejönne :)

17/L

2011. febr. 17. 14:52
 9/9 anonim ***** válasza:

A külső és belső dícsérése egyaránt fontos számomra - bizonyos keretek között. Egy-egy bók nagyon jól tud esni, olyan fiútól, akinek adok a véleményére, akik komolyan vesznek. De pl. ma 2 fiú osztálytársam is mondta, hogy királylán, cica és hogy milyen csinos vagy ma. Nem mindig tudom eldönteni, hogy mit akarnak ezzel, igazából nevetnek közben és hülyéskednek, így úgy jön le, poénból mondják és én is poénra veszem;D

Egyébként szerintem reálisan látom önmagamat, mind külsőleg, mind belsőleg. Bár a külsőmmel nem vagyok megelégedve maradéktalanul, míg a belsőm szerint jó. Szóval talán jobban esne, ha a külsőmet dícsérné meg egy srác, de ne essen túlzásba!:)

15/L

2011. febr. 17. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!