Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok melyik tetszik nektek jobban?
Belsöt! Túl sokszor dícsérik a kinézetemet, már unom :( Sajnos annyira elvakítja ez a férfiakat, hogy nem is kíváncsiak a belsö tulajdonságaimra. Nem beképzeltség, ez nagyon komoly. És irtó rosszul esik.
23/N
Sztem ha nem ismered a lányt annyira közelről, akkor elsőként a külsejét kellene megdicsérned. Később jöhetnek, hogy aranyosan nevetsz, jó a humorod stb. Nekem ez nagyon bejönne :)
17/L
A külső és belső dícsérése egyaránt fontos számomra - bizonyos keretek között. Egy-egy bók nagyon jól tud esni, olyan fiútól, akinek adok a véleményére, akik komolyan vesznek. De pl. ma 2 fiú osztálytársam is mondta, hogy királylán, cica és hogy milyen csinos vagy ma. Nem mindig tudom eldönteni, hogy mit akarnak ezzel, igazából nevetnek közben és hülyéskednek, így úgy jön le, poénból mondják és én is poénra veszem;D
Egyébként szerintem reálisan látom önmagamat, mind külsőleg, mind belsőleg. Bár a külsőmmel nem vagyok megelégedve maradéktalanul, míg a belsőm szerint jó. Szóval talán jobban esne, ha a külsőmet dícsérné meg egy srác, de ne essen túlzásba!:)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!