Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orbán Viktor fia jó pasi?
Figyelt kérdés
2011. febr. 16. 15:40
11/28 Cleptomaniac válasza:
Hát nem jön be, viszont az idősebb lány szép, sőt. És igen, Orbánék bizony cig#ányok.
Meg ilyen családot... Találkoznak a pápával, és a két "egyenruhás" kisebb mellett csak feketébe tudnak öltözni, holott a keresztény világban a fekete a gyász színe. Szerintem ez sértő a pápa előtt. Egy illemtanárt felkereshettek volna.
12/28 anonim válasza:
A pápa feleségének volt a temetése. Arra voltak hivatalosak. :D
13/28 anonim válasza:
mért lesz valaki a Gáspár keresztnévtől cigány? IQ fighter.
14/28 anonim válasza:
A Gyurcsányé jobbXD DE most halál komoly:D
16/28 anonim válasza:
Nekem Lendvai Ildikó unokahúga tetszik.
17/28 anonim válasza:
Egy képet láttam róla egy újsgban de abban...JÓL nézett ki :D
18/28 anonim válasza:
Oh. ^^ :) Már ki is törölték. :)
19/28 anonim válasza:
Na szééééép.
De adtam pro választ is!!! Ne máááááár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!