Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok hová járnak pasizni?
Azért tettem fel a kérdést, mert az ismerkedési helyszínekkel kapcsolatban minden honlapon csak azt olvastam, hogy hol nem érdemes ismerkedni, mert oda a lányok nem ismerkedni járnak.
Diszkó: a lányok nem szeretik, amikor a srácok nyomulnak és egyébként sem ismerkedni mennek oda, hanem csak jól érezni magukat.
Strand: a lányok oda sem ismerkedni járnak. Hanem fürödni, úszni, napozni, stb...
Könyvtár: művelődni, olvasni
Bár: meginni valamit és beszélgetni a barátnőkkel
Utca: sietni az ügyeiekt intézni
Park: levegőzni, élvezni a csendet, stb...
És sorolhatnám tovább, de a lényeg az, hogy bármely helyszínnek is néztem utána, mindig ugyanaz volt, a lányok soha nem azért mennek sehová, hogy ott esetleg ismerkedjenek. De akkor meg miért csodálkoznak, ha nincs barátjuk?
:DD
attól, hogy ezeken a helyeken azokat a bizonyos dolgokat lehet csinálni, simán belefér egy ismerkedés is...
szinte mindegyiken a felsoroltak közül lehet ismerkedni...
diszkó- igen, szórakozóhely, de attól függetlenül táncközben odakerülsz valaki mellé... isztok valamit.... elkezdődik az ismerkedés
strand- fürdés közben is oda tudsz kerülni egy lányhoz.. mellé úszol :P
park- leülsz mellé egy padra.. elkezdtek beszélgetni..
mekkora hülyeségeket írtál :"DD
diszkó/koncert - igen, jól akarjuk érezni magunkat, de ismerkedés céljából IS megyünk oda.
strand - oda nem járok
könyvtár - oda is max 5 percre megyek kölcsönözni, annyi idő alatt nehéz xd
bár - persze, iszogatni barátnőkkel indulunk el, de ha odajön pár pasi, simán beszélgetünk velük
utca - hát nemtom, így utcán még nem szólítottak le, de mondjuk utcán nem szeretem ha ismeretlenek odajönnek
park - mondjuk Margitsziget... ha pl. ülünk a réten vagy valami, ugyanúgy odajöhetnek, sőt.. még örülünk is neki
ne olvass ilyen hülyeségeket. inkább állj fel a gép elől és próbálj ismerkedni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!