Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyen izggasam fől a barátomat?
nekem van egy barátom le akar feküdni velem és énis vele szerintetek mivel lehet naon fől izgatni??
és el csábitani? és mi neki a lehet neki leg jobb a sexben??
mit csináljak hogy nagyon fől izgujon ?
a nyelvtan nagyon szexi, próbálkozhatsz azzal is ;)
egyébként meg sokat mutató ruha, nőies, szexi mozdulatok, mittudomén, találd már föl magad.
vagy dobd be a "naked guy"-trükköt a HIMYM-ből. működik lányoknak is :)
Hihetetlen, hogy 17 éves létedre ilyen hogy is mondjam.. öööh.. öööööh.. HÜLYE légy!
Olyan nehéz lenne leülnöd az asztal fölé, s tanulnod?
Ha már szexelsz, legalább tisztában lennél az internethasználat szabályaival, s rengeteg ennél alapvetőbb dologgal, amely szükséges az élet teljes mértékű élvezéséhez!
Szerintem ha 2 mondatot végre helyesen leírsz, attól azonnal elélvez. XD XD XD
Azonkívül meg ilyen fiatalon szinte mindenre fölizgul az ember XD
Darrien
Szia!
Hát keresd meg az erogén zónáit:)
Pl. csókolgasd a nyakát..
Engem kikészít, ha a barátnőm a nyakamat csókolgatja utána a fülembe suttog valamit, vagy csak bele sóhajt a fülembe! Imádom:D
Csókolózás közben simogasd farmeron keresztül, de először csak úgy hogy a farmergatya felüljénél simizd:D tudod ahol az öv szokott lenni..:D
Utána meg egy kis orál..
és Go..:D
hát nem vagytok valami
hejesen válaszolók
pffffffffff és nem be szologatni kel szerintem mit
hanem normálisan válaszolni azok ne vegyék magukra akikre nem vonatkozik és nem irtak hülyeségeket
de a tőbbiek dugják fől maguknak a válaszaiikat :D:D:D
és üljőnek bele 1 nagy................................:D:D:D:D:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!