Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit illik az első randin?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit illik az első randin?

Figyelt kérdés
Tehát hogy pl. kiöltözzek? Vigyek virágot? Ha igen milyen színűt? Én fizessem az italt?
2011. febr. 10. 18:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Attól függ, hová mentek. Nem szabály a kiöltözésre (azért fel nem ártana), a virág egy kedves gesztus, szín mindegy, ha te hívod meg, igen.
2011. febr. 10. 18:11
 2/6 anonim ***** válasza:
*Nem=Nincs
2011. febr. 10. 18:11
 3/6 anonim válasza:

sok függ attól, hogy hova mentek. :)

nekem az első randevúm a mostani barátommal egyszerű séta volt a parkban. leültünk egy padra, beszélgettünk, aztán megcsókolt. aztán még sétálgattunk, beszélgettünk. szépeket mondott nekem. szóval szerintem semmi extra ajándék nem kell az első alkalommal. :)

a kiöltözést csak annyira, amiben jól érzed magad, meg ez is függ attól, hogy hova mentek randizni. ha valami étterembe, akkor természetesen elegánsabban öltözz, de ha valami egyszerűbb a program, akkor csak annyira, amennyire munkahelyre/iskolába.

sok sikert.:)

2011. febr. 10. 18:12
 4/6 anonim ***** válasza:

Virágot ne vigyél, azt javaslom, mert el is ijesztheted a lányt.

Az italt közös megegyezés alapján lehet fizetni, általában természetesen ha meghívod, te fizetsz. ha ő javasolja, hogy igyatok valamit, akkor lehet megbeszélni.

Szmoking helyett inkább javaslom a mindennapi ruhádat, viszont legyen tiszta és vasalt. Nem kell kiöltözni. Legyen kényelmes, de ne mackónadrág. 24f

2011. febr. 10. 18:12
 5/6 A kérdező kommentje:
Okééé, akkor ne vigyek semmiféle ajándékot?
2011. febr. 10. 18:21
 6/6 anonim ***** válasza:

Az első randira nem szokás se ajándékot se virágot venni.Viszont ha már meghívtad randira ne legyél olcsó János!!A vacsorát vagy italt vagy fagyit...bármit szigorúan a pasi fizeti.Ha engeded a lányt fizetni az szerintem a férfira nézve lealacsonyító.Később ha ragaszkodik hozzá természetesen néha meg engedhető.De akkor sem az ő részét fizeti ki,hanem meghívhat vmire.Viszont a későbbi randira már vihetsz meglepit.:)De módjával a kényeztetéssel!Csak légy figyelmes ha fontos számodra..

Sok sikert!

2011. febr. 10. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!