Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen unalmasak a pasik? 15/L
Látom rádtört az "érett vagyok" világnézeted.
Halod aranyom.. egy 14-15 éves fiúval miről tudnál beszélni? Hogy tűrod az orrod vagy szereti-e a Narutót? Ilyen kijelentést azért ne tegyél mert előítéletes vagy másokkal szemben, általánosítasz és persze most mondhatná rengeteg fiu olvasó,hogy lányokkal ez a gond..(tisztelet a kivételnek) Előítéletesek.Amúgy meg rossz helyen ismerkedsz. Ennyi lehet a gond.Ki merem jelenteni hogy egy kicsit nagyobb érettebb "pasival" jobban eltudnál beszélgetni az élet nagy gondjairól-kérdésiről:D
18/F
AZ IGEN, ELKEZDI "INTELIGENCIÁJUK" AZ INTELLIGENCIA KÉT L.
KIS 15 ÉVES HÜLYE, VELED VAN A BAJ HA NEM TUDSZ ELBESZÉLGETNI MÁSOKKAL.
Én egyetértek veled, pedig 19 éves vagyok és (sajnos) túlvagyok pár pasin. A többségüknek egyszerűen nincs önálló véleménye, döntései, csak a hülyeségeiket hajtják: haverok, szórakozás, ivászat... :S De ha felhozok valamelyiknek is egy kicsit komolyabb témát, azonnal csak hümmögést kapok válaszként. Ez pedig elég unalmas. Keresgélj az egyetemisták között (bár lehet várhatnál ezzel pár évet :D) és ott tuti találni fogsz olyat, aki tájékozott és széleslátókörű, művelt srác. Ott némivel több ilyen akad. :) Barátom és én is egyetemisták vagyunk, így tapasztalatból mondom. :)
19/L
szerintem nem kéne általánositani,ammeg a fiúk egyáltalán nem unalmasak,sőt!
több fiú barátom van mint lány,mert velük jobban el tudok beszélgetni,viccelődni :))
bár ez lehet azért mert fiús lány vagyok :P
amúgy az meg már a te bajod,ha nem tudsz másokkal beszélgetni,legalább egy-két közös témát találni
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!