Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Bejönnek a hosszú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Bejönnek a hosszú hajú pasik?

Figyelt kérdés

vállig érő hajam van kb. egy kicsit hosszabb.

14/F

2011. febr. 9. 19:01
1 2
 11/20 Mentifantezsvér ***** válasza:
ez attól is függ h hogy áll az egyénnek :D van akinek jó van akinek nem.. de én kimondottan a félhosszú hajra bukok :)
2011. febr. 9. 23:44
 12/20 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon bejönnek,de nem a hajstílus a lényeg szerintem,hanem,hogy ami belül van az megfogjon.
2011. febr. 10. 00:23
 13/20 anonim ***** válasza:
Nemtomki akit lánynak hittek: nem gondolom hogy búzás, csak szimplán xar:D
2011. febr. 11. 19:57
 14/20 anonim ***** válasza:
Bejönnek! Imádom! :D
2011. febr. 11. 22:30
 15/20 Buffalorage válasza:
100%
Ízlések és pofonok. Egyébként régen amikor még az emberek nem voltak ennyire "felvilágosultak" hosszú hajat hordtak. Erről eszembe jutott amit egy indián(ős-amerikai [a gyengébbek kedvéért :D]) mondott egy fehér katonának: "Ti meg növesszétek meg a hajatokat férfihoz méltóan!"
2011. febr. 12. 19:50
 16/20 anonim válasza:

igen :)

14/L

2011. febr. 20. 11:07
 17/20 A kérdező kommentje:
Utolsó: msn? :D
2011. febr. 20. 12:15
 18/20 anonim válasza:
írtam privátban :)
2011. febr. 23. 16:45
 19/20 anonim ***** válasza:

hátközép haj, rocker csávónak üzenem (19:07)

nekem is mondják hogy vágjam le a hajam mert bu.zis, pedig éppen az a poén hogy hosszú hajú buz.it én még életemben nem láttam. és kiknek van egyébként hosszú hajuk? a rockereknek. és ők buz.ik? hát persze hogy nem. :D szal ennyi

u.i.: a kérdezőnek és rockernek, nézd google.hu képkeresőben azt az embert hogy Herman Li :)

2011. márc. 13. 16:48
 20/20 anonim ***** válasza:

Hát, nekem nincs bajom velük, mivel a fater is 14 évesen kezdte el növeszteni a haját (azóta sem vágatta le), és neki marha jól áll, tök szép haja volt, míg nem kezdett el őszülni és töredezni. Sőt, neki derékig ér még hullámos is (nagyon), de így sem néz ki b*zisan.

Szóval volt időm megszokni.:D Gondolom, érthető, hogy ezek után nem ítélem el a hosszú hajú srácokat. Mellesleg én nem kategorizálom magam stílus alapján, de a rockerhez állok a legközelebb, úgyhogy ez is közrejátszik.

Summa summarum: tud jól kinézni, úgyhogy ja.:D

2011. jún. 11. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!