Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek bejönnek tőletek fiatalabb srácok?
Figyelt kérdés
2011. febr. 8. 19:49
11/22 anonim válasza:
Nekem szinte csak ők jönnek be...egy-kettő idősebb is akad, aki tetszik/tetszett, de azok meg fiatalabbnak néznek ki, mint amennyi idősek valójában :D
De csak 4 év korkülönbségig vállalok be, annál alább nemigazán...
21/L
12/22 Turbocharger válasza:
Azert tetszenek neked az idosebb csajok mert ferfi vagy, en is birom a nalam idosebb csajokat. :D
13/22 A kérdező kommentje:
de komolyan a fiatalabbakra meg rásem nézek!:D bírom az ilyen velem eggyidősöket mind ilyen 15-17éves csajokat fűznek. énmeg valahogy jobban szeretem azt ha egy csaj idősebb mint én a mostani bnöm is idősebb:):)
2011. febr. 8. 21:16
14/22 anonim válasza:
Nem, nekem nem. 30-40-esek tetszenek, fiatalabb szóba sem jöhet.
15/22 anonim válasza:
Sajna én még egy idősebb nőnek se jöttem be, pedig szívesen cserélnék tapasztalatot...:(
19F
18/22 anonim válasza:
25 vagyok, nekem idősebb pasi nem kéne semmiképp, szóval inkább a fiatalabbak közt keresgélek. Persze megválogatom rendesen, mert a legtöbb csak azért keres idősebb csaj mert azt hiszi az jobb az ágyban, vagy több tapasztalata van, pedig ez nem kortól függ.
19/22 Turbocharger válasza:
Jobb ha a lany fiatalabb. 18F
20/22 anonim válasza:
itt már csak a kérdés az,h a fiatalabb srácoknak bejönnek-e az idősebb csajok?:D am nekem is egy 17éves sráccal vannak ilyen nemű gondjaim,sajnos/szerencsére.20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!