Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ilyen helyzetben?
Volt egy srác, kb másfél hónapig udvarolt, 2x randiztunk, majd megtörtént az első csók.2 hét múlva kérdezgetett hogy járnék-e vele, közben ugyanúgy udvarolt, szépeket mondott.Én a kérdésére nem válaszoltam határozott igennel de nem is küldtem el.Mire biztos lettem magamban(kb +1 hét), hogy igen én ezt akarom azt mondta már nem szeretne barátnőt.Nem engem, hanem barátnőt.Értitek ti ezt??
Kérdezgettem hogy velem lett-e valami baja, valamit nem jól csináltam stb de nem semmi ilyen nincsen.A szülei elég szigorúak, nem is igazán engedik sehova, lehet ők tiltják a párkapcsolatot?
Várjak rá vagy továbblépjek?Sajnos már nagyon beleszerettem...:S
17/L
fatökű a gyerek ez van lépj tovább mondjuk igazából nem lehet vmi régi sztori szóval akár még várhatsz is 1 kicsit
19F
Az milyen már, hogy a szülei tiltják. =/
Te vagy 17 éves, akkor a srác is legalább annyi, vagy több. 18-tól meg szerintem a szülő ne nagyon szóljon bele a "gyerek" életébe, max tanácsokat adhat, de ne parancsolgasson, és ne tiltson semmit.
Tényleg ilyen idióták manapság a szülők?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!