Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más lányok miért ilyenek? 15/L
zsák a foltját.
az erre vevő pasikat sem érdeklik a lány érzései.
ezért váltogatják egymást oly sűrűn.
csak akkor vagyok szomorú ha 1-1 ilyen "laza" ember egy "normális" csajt/srácot bánt meg ezzel a hozzáállással.
Azok akik ezt csinálják mind nagyon jó nők.
ezért tudják hogy így is úgy is lesz fiujuk
Hátt ebbe van valami ez olyan cinkes Egy Fiúnak általában olyan csajok jönnek be akik Menők,Nem visszahuzódóttbbak,Persze és ami a legfontosabb hogy Jól nézzen ki...
Sok csaj csak azért Játtsza az agyát hogy Igy tőrjőn fel a pasinál de akkoris a Szépségével csillog!!!!! minden csajj csak nem veszik észre hogy K*rva nem kell!!!!
Engem sosem fogtak meg az ilyen csajok :| az első, rendes/Hellyes Ennyihh :D
18\F
csá moszu :D megint XD am h-h mostanság nem azzal nyitsz h először is porig alázod a kérdezőt :D már hiányolom XD
amúgy: csak én érzem úgy hogy a te bajod inkább h neked nincs pasid ?:D fölöslegesen aggódtok amúgy csajok én még nem láttam olyan csajt akinek ne jött volna össze pár hapsi :D komolyan :D hiába fél kb a fűtől [és itt most a szívhatóra célzok] akk is akad neki :D
19F
18f: a csajoknak meg olyan fiúk akik tudnak magyarul te igen intelligens :D
amúgy: hülyeséget beszélsz 1 csendesebb lány is lehet érdekes nem kell ahhoz party facenek lenni hogy szerethető legyél :D
19F
Azért van "barátjuk" (nevezzük őket inkább pasinak), mert sok a hozzájuk hasonló elcseszett szerencsétlen, így ők könnyebben egymásra találnak. Normális fiatalokból (pl mint Te) meg sokkal kevesebb van, így nehezebben is találunk egymásra. :(
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!