Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lányt el hívok randizni de ő azt mondja, hogy pl:el kell utazni, nem ér rá, stb. akkor ez velójában azt jelenti, hogy nem vagy komolyan dolga van?
végtelenül egyet értek az előzővel!
ha már valaki vette a fáradságot, hogy elhívjon, mert szimpatikus vagy a számára akkor illik őszintének lenni.
én személy szerint tudom milyen szar érzés amikor valami hihetetlen átlátszó lekoptató szöveget hallasz egy olyas valakitől aki azelőtt számtalanszor ecsetelte, hogy ő nem olyan mint a többi lány, és akivel azt hitted jóban vagy, így elvárhatod tőle, hogy őszinte legyen veled.
aztán utána gondolkozz x időt azon, hogy ha legközelebb elhívom akkor megint dolga lesz vagy most eljönne? nagyon szemét dolog ez a nők részéről, de mint már mondtam nekik így sokkal egyszerűbb, és ez a lényeg nem?!
23f
ma 08:31, vele értek egyet, bocs.
23f
16:02 vagyok
vicces videó, de igazságokat mond a vén róka, mert jellemzően naiv férfiak hibája: http://www.youtube.com/watch?v=QKl4UKTvAI4
16:02 vagyok
feladtam, nem tudom hol a teljes videó, biztos törölték, pedig jókat mond benne
08:39 ráadásul pont ezért van, hogy a férfiak bunkók lesznek és azokra a nőkre kapnak rá, aki kegyből igent mondanak mindenre, és nem hitegetik őket, meg nem váratják fölöslegesen
csak a nők általában ezeket nem fogják fel ésszel, és maguk alatt vágják a fát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!