Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy lánynál hátrány a másság?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lánynál hátrány a másság? 15/L

Figyelt kérdés
A másság alatt azt értem, hogy nagyon másmilyen vagyok mint a többiek. Ez eddig mindig így volt. Vajon ezt szeretik a fiúk vagy inkább a hétköznapi lányokat kedvelik?
2011. febr. 5. 20:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Mivel vagy másabb? Ezt fejtsd ki jobban kérlek.
2011. febr. 5. 20:28
 2/12 anonim ***** válasza:

Mit jelent neked a más??? Mert nekem mást:DD

Na mindegy. Egyébként minden ember más, még ha te hétköznapi embereket is szoktál látni...:SS

Én nem ez alapján választok lányt. Hanem az alapján, hogy 1. szép legyen (az aranyos kinézet is szép). 2. rendes legyen és ne ribi.

2011. febr. 5. 20:28
 3/12 anonim ***** válasza:

Amúgy elsőnek igaza van...

Ha eszed ásókát, akkor nem kellenél.

2011. febr. 5. 20:29
 4/12 anonim ***** válasza:
Általában az a vonzó mindenki számára, aki úgy néz ki mint a tömegben bárki más, nem üt el a többiektől, legfeljebb olyan mértékben, ami az előnyére válik. Ez persze viselkedésre és külalakra is vonatkozik. Ha te nagyon elütsz a korosztályodtól, lehet, hogy nem a korosztályod belieknek fogsz tetszeni, hanem azoknak, akikhez jobban hasonlítasz.
2011. febr. 5. 20:57
 5/12 anonim ***** válasza:

am ja mivel vagy más?

de amúgy alapból nem hátrány

19f

2011. febr. 5. 21:05
 6/12 anonim ***** válasza:
Ha a más szót a különleges vagy furával helyettesíted akkor igen;) ha meg más vagy mint pl bajszos, büdös, nagyon mély hangú, esetleg szaros a cipőd talpa (szándékosan), akkor ez elég taszító másságok. :D ha kifejted miben más akkor jobb választ is remélhetsz ;)
2011. febr. 5. 22:02
 7/12 anonim válasza:
Ha azon érted a mást, hogy nem vagy olyan hülye elkényeztetett pics@, mit a korodbeliek, akkor számomra egy kincs vagy:)
2011. febr. 6. 11:58
 8/12 A kérdező kommentje:
11:58 hány éves vagy?
2011. febr. 6. 12:26
 9/12 anonim ***** válasza:

Ha abban vagy más, hogy nem vagy beképzelt r*banc, hanem inkább amolyan szerethető egyéniség, akkor írj, mert nem is hinnéd milyen ritka az ilyen :D

16/f

2011. febr. 6. 12:43
 10/12 anonim ***** válasza:

Én csak azt nem értem, hogy miért kell ilyet kérdezni???

Valószínűleg el vagy keserdve kicsit, esetleg beképzelt vagy, vagy pedig pasizni akarsz???

Vagy miért írtad ki ezt a kérdést??

Persze, kiváncsiságból... De ha hátrány a "másság", akkor nem leszel más vagy mi???

Szóval miben vagy más??? Gondolom nem leszbi vagy....

2011. febr. 6. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!