Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha bemutatkozom, illik kezet fogni a lánnyal? 14/F.
Csak látásból ismerem, valami ürüggyel megszólítanám. Ilyenkor illene neki is, hogy szia, XY vagyok, és nyújtsak kezet, vagy mi?
Mert ha fiúnak/férfinak mutatkozom be az OK, meg az is hogy idősebb korban ha a nő felajánlja a kézfogást akkor mehet, de 14 évesen is így ,,illene" már bemutatkoznom?
Köszi előre.
szerintem igen. :) mondd a neved, nyújts neki kezet, és mosolyogj. :) beválik. :D
15/L
Második: igen, ezért kérdeztem én is. :D Mert ugye nekem fiúként nem kéne kezet nyújtanom egy nőnek, hanem épp neki kéne felajánlania.
Szóval ha csak bemutatkozom és ő nem nyújtja a kezét, akkor hagyjam a fenébe a kézfogást?:P
Az európai illemszabályok szerint a fiú soha nem nyújt kezet a lánynak kézfogáskor. A lánynak kell kezet nyújtania :)
Na persze ez helyzettől függ.:)
igen :D
és ha a csaj azt hiszi hogy nem akkor még mindig van 1 mentő dobásod: zsidó vagyok címszó alatt :D ők nem fognak kezet a nőkkel :D
19F
előttem hszelő: ez azért lehet mert te ennyire vagy jól nevelt :D én ezen a ponton el is búcsúznék tőled :)
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!