Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Lépjek vmit?
Figyelt kérdés
Buliba találkoztam egy csajjal, aki haverom oszttálytársa és elvileg bejövök neki. Táncoltunk is egy két percet aztán otthagyott :S. Inkább a haverommal táncolt. Én ezek után azt mondtam hogy ezt elcsesztem. Aztán mondja haverom hogy a csaj arról kérdezgette hogy mit mondtam róla. És ma bejelölt egy közösségi oldalon is. Szerintetek mit kéne tennem? Írjak neki üzenetet hogy randizzunk? Vagy várjam meg míg ő keres?2011. febr. 5. 12:49
1/10 anonim válasza:
Ő még hova keressen? Te vagy a fiú neked kell lépned.
2/10 anonim válasza:
szépen írsz neki egy üzit, hogy bejön neked, és hogy elmehetnétek moziba vagy akárhova :) ha van egy csöppnyi esze a csajnak akkor nem kérdez meg :/ ez a fiúk dolga ;) 16/L
3/10 anonim válasza:
Na az ilyen hozzáállás miatt udvarolnak manapság a lányok! :)És még mi vagyunk a rosszak...
4/10 A kérdező kommentje:
Én csak azért kérdem, mert nem vagyok biztos abban hogy eljönne-e velem.
2011. febr. 5. 12:58
5/10 anonim válasza:
Biztos h elmenne főleg ha a barátodtól kérdezgette hogy mi a véleményed róla :D higgy nekem én is lány vagyok ;)
6/10 anonim válasza:
És akkor mi van ha nem megy el veled? Sz@rd már le!
7/10 anonim válasza:
Ő már lépett eleget...most te jössz, ráírsz szépen beszélgettek, és megkérdezed hogy nincs-e kedve találkozni, ne moziba menjetek mert ott nem tudtok beszélgetni, menjetek el sétálni, esetleg üljetek be egy cukrászdába...
8/10 anonim válasza:
Szerintem célegyenesbe vagy már. Nehéz elszúrni innen.
9/10 A kérdező kommentje:
Írtam neki de nem válaszolt rá, pedig azóta már volt fent a közösségi oldalon. Mit tegyek?
2011. febr. 5. 18:46
10/10 anonim válasza:
Írj neki hogy tudsz vmi progit(mittomén,szalonnasütés haverokkal,korizás,tökmindegy),és szívesen látod.Az a lényeg,hogy csak nagyon minimálisan mutasd ki az érdeklődésed,csak amolyan "kíváncsi vagyok rád,meglátjuk mit tudunk kihozni ebből a helyzetből" érdeklődést lásson ebből,ne többet.Mindíg a nő választ,ha érdekled,a sima ismerkedésből is lesz vmi úgyis.Ja,a görcsölést meg felejtsd el hogy de volt belépve meg hasonlók.Felejtős.Vedd lazára ezt az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!