Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek? Hogyan viselkedjek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Hogyan viselkedjek?

Figyelt kérdés
Van 1 lány aki 2 hónapja megkért hogy smároljam le de nemet mondott de most már szeretném "közelebbről" megismerni. Lécci adjakot tanácsokat THX
2009. febr. 8. 13:40
 1/6 anonim ***** válasza:
70%
Ez értelmetlen! Megkért, hogy smárold le de végül nem engedte? Vagy mi?
2009. febr. 8. 13:48
 2/6 A kérdező kommentje:
Na szóval van 1 lány aki 2 hónapja megkért hogy smároljam le de nemet mondtam, de most már szeretném "közelebbről" megismerni. Nem tudok nagyon magyarul :D
2009. febr. 8. 14:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy egy olyan csaj kell neked, aki kéregeti az embereket, hogy smárolják le? Szerintem ez gusztustalan. Ennek magától kell jönnie, nem úgy, hogy a másik elé állsz és megkéred, hogy kapjon le...Érdekes, mik vannak.
2009. febr. 8. 14:39
 4/6 A kérdező kommentje:
De már megváltozott. És csak engem kért meg mer belém volt esve és azelőtt próbált jeleket küldeni de nem jött be neki szóval erre szánta el magát xD De én akk szakítottam csajommal és féltem az újabb csalódástól. De már kihevertem szóval most már akarok vele járni!
2009. febr. 8. 15:09
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg tőle hogy áll még-e az a kérése. És meglátod mit lép erre. Mondd azt, hogy most már te is másképp gondolod.
2009. febr. 8. 22:46
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi. Ezt fogom tenni xD
2009. febr. 9. 06:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!