Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Micsináljak a randimon?
hali mindenkinek
14 éves vok és egy lányt elhívtam pizzázni és nem tom hogy mit csináljak randdi közben...
arra gondoltam hogy beszélgetünk és a kezemmel kitámasztom A fejem leveszem a kezem és megfogom a kezét
vmmi ilyesmi ötlezteket lécii
bocs a helyesírási hibákért
tök mind1.. ha előre megtervezed úgyse úgy történik..
nekem sose jött össze amit terveztem.
szal rögtönözni kell.. aztán pár hét után majd jókat röhögtök mit bénáztatok randin.
mi is jókat röhögünk így utólag:D
viszont szerintem ezek a sablonos randik tök szarok.. na mind1.
23/f
Hát ciki, nem ciki, én majdnem 20 voltam az első normális randinom :D Nem terveztem el előre semmit, pedig eléggé izgulós, csendes típus vagyok. És tök jól siekrült!!!
Szerintem te se tervezgess, pláne olyan részletességgel, hogy kitámasztod a fejed stb stb... Meg az első randin sztem a kézfogás sem olyan sürgős még. Viselkedj úgy, ahogy a helyzet adja. Nem tudhatod előre, hogy hogyan fog alakulni az egész randi, szóval inkább ne dönts el előre semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!