Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan jelezzem neki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jelezzem neki, hogy nagyon nagyon tetszik nekem?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki az osztálytársam és nagyon bele vagyok zúgva. annyira okos és helyes. csak 1 gond van ő a legmenőbb fiú az egész osztályban és egy csomó lány oda van érte. (ettől függetlenül nincs elszállva) nagyon nagyon szeretnék vele járni, csak nem tudom hogy szólítasm meg vagy mit tegyek. Mit tanácsoltok? N/15
2009. febr. 7. 22:34
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha az osztálytársad,akkor egész nap vele vagy elvileg..

Úgy aztán tényleg nem nehéz beszélgetést kezdeményezni..

Aközben meg minden kiderül..

2009. febr. 7. 22:57
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én annak a lánynak, aki tetszett, írtam egy iwiw üzenetet. Habár negatív visszajelzést kaptam, de ha tetszel neki, akkor a tudtodra fogja adni, ha követed a példámat (egyik ismerősömnek bevált), ha pedig nem, akkor - ha az értelmesebb kategóriába sorol6ó - akkor értelmesen elmondja, hogy nem fog menni a dolog. Sok sikert!
2009. febr. 7. 23:06
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát beszélgess vele sokat és ha látod hogy szivesen tölti veled az idejét akkor hivd el valahova és akkor talán már leesik neki a szitu...és ha ö nem mond semmit akkor mond meg neki hogy neked már többet jelent mint barát és hogy neki mit jelentesz...mert ha nem mondom el csak magadat terheled tudom én is voltam ilyen szituban és akkor átgondoltam és elmondtam neki mi van...

szóval hajrá!!!

2009. febr. 8. 17:23
 4/5 anonim ***** válasza:

bocsi a mondom helyett mondod lett volna

az elözö válaszolo

2009. febr. 8. 17:24
 5/5 A kérdező kommentje:
nagyon köszi a válaszokat!! igyekszem vele sokat beszélgetni :D:D:D
2009. febr. 8. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!