Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gördeszkázás közben lehet ismerkedni csajokkal, úgyértem skateparkokban vagy ilyesmi?
Figyelt kérdés
2009. febr. 7. 19:50
11/16 anonim válasza:
Jajjj ti olyan "okosak" vagytok! Pfff...már sorry de ti honnan tudjátok h melyik lány hova megy "nézelődni"?
Mi is a csajokkal ki szoktunk menni a skateparkba a fiúkat nézni...Szal ennyit erről.
12/16 anonim válasza:
A lányok gyakran lézengenek a skateparkok közelében, rengetegen bolondulnak a deszkásokért. Amikor félcsőben gyakorolok, gyakran látom hogy minimum 4-5 lány néz engem. (17F)
13/16 anonim válasza:
hát szerintem... eléggé sok csaj szeret skateparkokban lenni, tehát ismerkedni is lehet velük. felénk ahol deszkások vannak ott csajok is.^^ ha meg nem is skateparkban de ha a városban keresel helyet ahol tudsz deszkázni (lehetőleg nem egyedül) akkor már nyert ügyed van. : )
14/16 anonim válasza:
Szerintem a gördeszkát nem csajozásra találták ki, hanem hogy trükközz vele...
15/16 anonim válasza:
NANÁ! én is oda vagyok a deszkás fiúkért;)
Pláne, ha látom, hogy tud valamit, szóval hajrá :)
15/L
16/16 anonim válasza:
Én mindig 1 téren deszkázok,és mindig ülnek csajok a padokon és engem figyelnek.skateparkba nem nagyon vannak.
de ha csak azért akarsz deszkázni mert lehet vele csajozni akkor inkább ne deszkázz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!