Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Mi a feltétele annak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mi a feltétele annak hogy elmenjetek egy sráccal randizni?

Figyelt kérdés
2011. febr. 1. 21:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Igen legyen jóképű, de ez a fogalom relatív, mindenkinek más tetszik. Tehát én inkább azt mondom, hogy ne jóképű legyen, hanem az esetem. Gazdag meg ne legyen, nem kell apuci kisfia, akinek már mindene megvan. Persze, ha egyedül gazdagodott meg, az úgy már más, akkor talán randiznék vele, de nekem nem lényeg, hogy gazdag e vagy sem. De egyébként úgy vettem észre, hogy azok az emberek akik nem annyira gazdagok, sokkal jobban meg tudják becsülni az apró dolgokat is. Ami nálam elég sokat számít, kell, hogy tudjon örülni az apróságoknak is.
2011. febr. 2. 10:38
 12/12 anonim ***** válasza:
jókor hívjon el, amikor van kedvem ismerkedni:) és vonzódjak hozzá legalább egy kicsit
2011. febr. 2. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!