Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Ha valaki tényleg vonzó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha valaki tényleg vonzó számotokra, beleszeretnétek a személyiségébe, akkor akadálya lehet a kapcsolatnak, ha a lány elég szűkösen áll anyagilag?

Figyelt kérdés

Mert ez ugye bekorlátolja a lehetőségeket például programválasztáskor. Konkrétan, még mozira is ritkán lenne egy ezrese, mert nagyon be kell osztania, amije van.

Így fel tudnátok vállalni egy kapcsolatot? Mit tennétek, hogyan alkalmazkodnátok (abban az esetben, ha szóba jöhet nálatok egy ilyen szituáció).

2011. febr. 1. 04:21
1 2
 11/17 Norb66 ***** válasza:
Ha egy fityingje se lenne az sem számítana, nem a pénze miatt szeretném :) A mozit meg amúgy is én állnám, meg többnyire mindent. Az más kérdés hogy nekem sincs pénzem :)
2011. febr. 1. 13:22
 12/17 anonim ***** válasza:
Az nem gaz ha egy lanynak nincs penze, de egy pasinak eleg szegyen:| Dolgozni nem szegyen...:)
2011. febr. 1. 16:59
 13/17 A kérdező kommentje:
Utolsó, fiú vagy lány vagy? Köszönöm a válaszaitokat!
2011. febr. 1. 17:59
 14/17 anonim ***** válasza:

ááá én inkább örülnék neki, mintsem zavarjon, de tényleg.

mivel feltetted a kérdést, ezért az a gyanúm, hogy nem vagy elkényeztetve és nem várod el, hogy mindenhova elvigyen a barátod. nekem inkább olyan lányok vannak a környezetemben akik pénzéhesek és elvárják-elvárnák a drága ajándékokat, így én kifejezetten örülnék egy ilyen lánynak. akinek kevés van az jobban tudja értékelni.

2011. febr. 1. 19:37
 15/17 A kérdező kommentje:
Megkönnyebbülés :) Csak tudod, minél csóróbb valaki, annál többet kell a másiknak fizetnie, ha valamit csinálni szeretne, míg ez egy jobb anyagi helyzetben levő lánynál azért nem ekkora teher, mert a lány bármikor le tudja venni ezt a fiú válláról. Nekem ez jut eszembe a helyzetemre gondolva: "semmi lehetőség nincs benne". Ami végülis igaz. Az alapdolgaim megvannak (sőt, szerintem mindenem), de már 3 éve nem ültem be sehova, nem mentem el koncertre, stb. Az én korosztályom az ilyeneket erősen hiányolná. (20-30) Szóval ne csak arra gondolj, hogy de jó, nem kell vagyonokat költeni rá :)
2011. febr. 1. 21:13
 16/17 anonim ***** válasza:

ma 19:37 vagyok megint.

egy gazdag lánynak, vagy csak jómódban élőnek nagyok az igényei, lehet, hogy fel sem tűnik neki, de elvár sok mindent. én jelenleg még főiskolára járok, így nincs saját keresetem. szerencsére mi azért jól állunk, így a barátnőmet el vinném szívesen ide-oda, de ahhoz nem lenne képem, hogy a szüleim pénzéből vegyek neki ruhát, fizessem a fodrászt, vacsora, hétvégi wellness (bocs ha rosszul írtam.. ) így én inkább örülnék neki. alappból nem vagyok az a költekezős. persze van amire sokat költök, de a beülünk ide-oda az nagyon nem én vagyok. otthon is tök jól el lehet lenni, megnézni egy dvd-t, főzni egy jó vacsorát és ez nekem jobban is tetszik, nem a filléreskedés miatt mondom, de nekem nincs igényem, hogy állandóan társaságba és "szórakozni".

persze amikor van kedv akkor egy mozi, színház nagyon is jó, akkor meg fizetek. szerintem ez sokadrangú dolog, hogy a barátnőm milyen anyagi helyzetben van. viszont ami zavarna az a lustaság és a beletörődés a szegénységbe!

2011. febr. 1. 21:40
 17/17 anonim ***** válasza:

Kérdező! Sajnos igen, eléggé igazságtalan a sorstól, hogy míg neked hetekig kell valamiért takarékoskodnod, azt egyes elkényeztetett alakoknak anyuci meg apuci lazán fizeti. (Bár az is igaz, hogy ők a jövőben sokkal nehezebben boldogulnak, ha mondjuk egy pénzügyi krízisen kell túljutni.)

Az meg, hogy a csaj részéről ciki, hogy mindent a pasi fizet, őú meg semmit, én csak annyit mondok, hogy egyrészt nem kell mindig pénzes szórakozási lehetőségeket keresni, másrészt meg, ha valaki igazán szeret, és mondjuk neki van pénze, neked nincs, süllyedjen el, ha nem képes a zsebébe nyúlni mondjuk ha be akartok ülni egy italra.

És hogy ne lenne lehetőség benned? Hát ja, akinek csak annyi a szórakozás, hogy hetente kétszer elmegy a diszkóba és lerészegedik, annak számára biztos, hogy nem tartogatsz lehetőségeket. De tudod, én jártam már főiskolás koromban olyan csajjal, aki szegény volt, mint a templom egere. Alkalmi munkákból és diákmunkákból élt, és még az elbérletét meg a rezsit is alig tudta fizetni, szórakozásra csak nagy ritkán jutott valamicske pénz. Mondjuk volt, hogy hónap vége felé már nekem se volt, elvégre én sem voltam valami dúsgazdag. De amikor volt, nem esett nehezemre fizetni neki mondjuk egy italt, amikor beültünk valahová. És én süllyedtem volna el szégyenembe, hogy ha emiatt őt egyfajta tehernek tartottam volna.

Meg mondjuk volt olyan, amikor mindketten le voltunk égve, hogy biciklitúrát szerveztem, kettesben. És hát tök jól éreztük magunkat, és igazán nem került semmibe. Persze, ehhez kell ez a fajta hozzáállás is, de azt, hogy két ember szeresse egymást, hogy jól érezzék magukat, nem csak pénzzel lehet megoldani.

2011. febr. 2. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!