Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hány évesen csókolóztatok 1x?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány évesen csókolóztatok 1x?

Figyelt kérdés
Informálódni szeretnék hogy hány évesen, milyen körülmények között csókolóztatok 1x és milyen volt?
2011. jan. 31. 17:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

12 évesen, egy olyan sráccal akivel kerek 1 napig "jártam".. visszagondolva nem volt a legjobb :D

15/L

2011. jan. 31. 17:39
 12/21 anonim ***** válasza:
14 voltam:) akkor kaland volt ma pedig járunk:) 18L
2011. jan. 31. 17:48
 13/21 anonim ***** válasza:

19 évesen, a (márcsak sajnos volt) barátnőmmel. Kirándultunk, a helyi végvárakat, várromokat nézegettük. Felmentünk egy egyik toronyba és csak mi ketten voltunk ott éppen. Odamentünk az "ablak"hoz, néztük a tájat (nagyon szép volt a kilátás) aztán egyszer csak elkezdett fogyni az ajkaink között a távolság... :) Jó volt.

19/F

2011. jan. 31. 18:22
 14/21 anonim ***** válasza:
12 évesen, és a sráccal egy hónapig jártunk. 14/L
2011. jan. 31. 18:55
 15/21 anonim ***** válasza:

Még nem történt meg az első csók:(

Pedig már vágyom egy fiúra, aki szeret és megért, akit megölelhetek, akihez odabújhatok néha...Néha már kezdem azt hinni, hogy álomvilágban élek és nincs ilyen fiú:/

15/L

2011. jan. 31. 20:27
 16/21 anonim ***** válasza:

utolsóxDDD

konkrétan ennyi az elvárásod? hány töröld meg a szemed és nyisd ki;)

2011. jan. 31. 20:32
 17/21 anonim ***** válasza:

16 évesen barátnőm öccsével aki két évvel fiatalabb nálam. Egyszer csak odaült az ágyamra a sötétben este amikor bnőmnél aludtam és lekapott:) Nagyon jó volt. Én akkor szerelmes voltam, és már előtte jó ideje kerülgettük egymást:)

L/20

2011. jan. 31. 22:22
 18/21 anonim ***** válasza:

Tegnap 20:32:

Nyitott szemmel járok, de egyszerűen olyan fiúk vannak a környezetemben, hogy... Szóval az, amikor odajön hátulról és hirtelen megfogja az oldalamat és felemel annyira nem jó élmény.Egyrészt megijdegek egy kicsit, hiába tudom, melyik fiú csinálja ezt, másrészt megszorítja az oldalamat és utána fáj a bordám.A másik meg, milyen már az, amikor beszélgetünk, megfogja a kezem és beleharap.

Ez a két eset még a "jó" közé tartozik, de mit kezdjek én olyan fiúval, aki csak bunkózik és beszólogat???

Egy normális sráccal találkoztam eddig, de neki van barátnője.Én pedig nem vagyok olyan lány, aki mindenáron meg akarja szerezni a kiszemeltet...

15/L

2011. febr. 1. 17:51
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsónak: Küldtem neked privát email-t nem tudom hogy mekaptad-e ugyhogy inkább ideírom. Én 18 éves fiú vagyok és normális. Nekem még sajna nem volt barátnőm sohasem, egyszer sem kaptam egy lánytól se de senkitől se életemben ölelést meg puszit stb.. És én pedig olyan lányra vágyok aki nem cigizik, nem iszik (vagy csak ritkán iszik alkoholt) és nem egy bulizos pi...a, és akit áttudom ölelni naponta stb. Hiányzik már az hogy senkit se tudok szeretni.:S
2011. febr. 2. 02:11
 20/21 anonim ***** válasza:
20/L, és még nem csókolóztam :) Az igazira várok, és már tudom, hogy ki lesz az :)
2011. febr. 3. 11:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!