Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy 19 éves fiúba (néhány honap mulva lesz 20). Mit tegyek?
a kérdéseidre válaszolva:
1. Szabad ezt?? - De még mennyire! /habár szüleid tuti nem ezt mondanák/ valamint törvényileg csak 16 éves kortót "megengedett" a nemi élet, de ez mostanában mindenkit hidegen hagy.
2. Nem vagyok túl fiatal? - Nem, nem vagy túl fiatal!
A korkülönbség nem igazán számít, de környezetem példáiból azt tudom mondani hogy azért vigyázz hogy ne legyél túl gyerekes, nyávogós mert "kis csitri" -nek tűnhetsz a szemében és ezt a legtöbb fiú nem szereti.
Próbálj az ő "komolyságához igazodni, és akkor nem lesz gond.
3. Van úgy hogy csak a szexre megy?? - Hát bizony van ilyen.
A sráctól függ hogy csak a kihasználós típus vagy az aki szeretni is tud.
Mindenképpen számolnod kell azzal hogy sok srác csak ki akar használni, ha szerencséd van akkor ő nem közéjük tartozik és jöhet egy szép románc.
Sok sikert!
@ 08:41
Már régen leszállították 14 évre a korhatárt!
Hát-hát-hát... én 15,5 voltam, mikor első barátommal összejöttünk és ő 22. Plussz pont volt, hogy édesapám ismerte és maximálisan megbízott benne...
de mi nem fekedtünk le, ami azt illeti eszünkbe se jutott, pedig a libidóm sose volt épp kicsi (legalábbbis egy egészséges kamasz lány kiváncsisága mindenképp bennem volt :D), de valahogy az, hogy ennyi idősen elveszítsem a szüzességem, az nekem nem... és miután szakítottunk kiderült - amin mai napig csodálkozom - hogy a barátom le se feküdt volna velem, mert bár imádott, és velem akart maradni, de még túl fiatalnak talált..
A következő viszont ugyanez a korosztály volt és természetesen minden további nélkül lefektetett volna azonnal... csak akkor már -szerencsémre - tudtam milyen az, ha valakit megbecsülnek.
Félreértés ne essék! A megbecsülés nem egyenlő azzal, hogy nem fekszik le veled! :D:D Csak átgondolt, és egy ilyen korú lánynál vigyáz, hogy meddig és főként milyen gyorsan megy. Szóval ha szereted, és ő is... akkor miért ne?... Az, hogy feltetted ezt a kérdést, az már valószínűsíti, hogy nem fogsz azonnal beleugrani valami hülyeségbe, és nem hagyod magad kihasználni.
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!