Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én beleszerettem egy lányba megmondtam neki, de ő kiröhögött mit csináljak?
Amennyiben gúnyos hangnemben, lekicsinylően nevetett rajtad, úgy ez a hölgyemény simán éretlen/bunkó/érzékelten/hülye/pics@. (a felsorolt jelzőket tetszés szerint -és sorrendben lehet felhasználni)
Sokszor elmondtam már és neked is ajánlom ezt, mint férfias jótanácsot: az idiótákkal nem foglalkozunk. Mindegy, hogy hány éves, vagy hogy néz ki. Nem érdemlik meg, hogy te a drága energiádat bármilyen formában beléjük fektesd.
Tudom, most még biztos fáj a dolog, de majd jobb lesz, ilyen az élet. A dolgok jó oldala pedig az, hogy ellentétben veled, ő már reménytelen...
Elöttem levőnek üzenem, hogy akibe szorult egy kevéske intelligencia, az nem nevet ki senkit sem, csak mert elé áll és elmondja az érzelmeit. Mindannyian mások vagyunk, a kérdező legalább ki merte mondani, elég csúnya dolog, hogy kinevették. Szerintem ez senkinek sem esne jól.
Szerintem hagyd azt a lányt van még elég osk rajta kívül, aki ilyen buta és érzéketlen, más területen is annyit ér.
Hát ilyen az élet, kiröhögött.
Nem irigyellek... :)
Ilyenkor Te sem tudsz mást tenni, kiröhögöd, és megy az élet tovább. Ez most kapufa volt, keress gyorsan egy másik kaput, és örülj neki, hogy nem járt veled (kegyelemből/a pénzedért/szexért/stb) két gyötrelmes hónapon át, hanem megmondta.
Sz* ügy, de ennél értelmesebbet most nem tehetsz. Fel a fejjel!!
Nem irigyellek,de hány éves volt az a lány?14?Akibe szorul némi intelligencia,és felnő ahhoz,hogy kapcsolatot létesítsen,az nem nevet ki valakit azért,mert közli az érzéseit...Ez nagyban éretlenségre utal szerintem.
Keress mást,és ismerkedj olyan lányokkal,akik szeretik az egyenes beszédet.De ha lehet,ne úgy tedd,hogy eléugrasz,és: Te,én szerelmes vagyok beléd.Ha belegondolsz,ez így tényleg elég vicces tud lenni...Inkább küldj jeleket,éreztesd vele,hogy kell neked,egy szál vörös rózsa pedig egyenesen csodákat művel egy nő szívével:) -Reaper- [22/F]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!