Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akar valamit tőlem? Van egy fiú, aki mostanában tetszett meg nekem. A buszon mindig ő "kezdeményezi" a szemezést. Mivel látom, h néz, így én is mindig rápillantok :D.
Figyelt kérdés
Múltkor is amikor felszállt a buszra, nem volt már helye, így állnia kellett. Pont ott állt meg ahol én ültem és én mindig úgy éreztem, h kicsit "rám dől". Meg akkor is nézett :$:)
Ezért pár nappal megnéztem Facebookon és nincs barátnője :D. Bejelöltem ismerősnek és ő egyből vissza is jelölt.
De egy baj van...én azt olvastam, h nem szabad akkor bejelölni a kiszemeltet, ha még nem is beszéltem vele, mert azt fogja hinni, h egy távoli rajongója vagyok. Ez szerintetek proléma lehet??
és még valami...nincs kiírva az msn címe sehol sem, így még felvenni msn-re se tudom. szerintetek az gáz, ha Facebookon üzenetben kérem el az msn címét?
2011. jan. 30. 16:03
1/10 anonim válasza:
A gáz, hogy facebook meg MSN... Piríts neki oda legközelebb a buszon, vallasd hogy mit akar. Szemekkel sok mindent lehet.
2/10 anonim válasza:
Lehet, hogy ö is félénk és nem mer kezdeményezni.
3/10 A kérdező kommentje:
de az probléma, h én jelöltem be őt először?
2011. jan. 30. 16:38
4/10 anonim válasza:
Egy lap a kezében, hogy ezen agyalsz és ennyire érdekel. Ha nem tulajdonítanál neki jelentőséget, az lenne a fasza. Amúgy hízelgő a dolog, de ilyen jelölgetés után a minimum hogy köszöntök egymásnak ha látjátok egymást.
5/10 A kérdező kommentje:
tehát akkor elbasztam...
2011. jan. 30. 17:25
6/10 anonim válasza:
Nem. Megtetted az első lépést, ami mindenképpen pozitív, mert lehet, hogy tényleg nem kezdeményező típus. A lényeg, hogy ez semmit nem jelent, sőt legyenek elvárásaid vele szemben, mivel te megtetted az első lépést, minimum értékelje, de még inkább törekedjen a következőre, ha akar valamit. Tudasd vele, hogy ha nem hajlandó nyitni feléd, letörölni is csak egy mozdulat és kínosan érezheti majd magát a buszon legközelebb. Ezt természetesen ne szavakkal, hanem a viselkedéseddel hozd tudtára legközelebb ha találkoztok.
7/10 A kérdező kommentje:
az utóbbi válaszadónak nagyon köszönöm :).
2011. jan. 31. 14:58
8/10 anonim válasza:
Szia! Két évvel ezelőtt velem is történt hasonló (azaz február 16-án lesz két éve). Mi is szemeztünk a buszon, megjelöltem az iwiw-en, simán visszajelölt! Közben teltek a hónapok, néha váltottunk egy-egy levelet. Aztán történt egy "baleset" az Ő részéről. Attól fogva intenziven leveleztünk, majd találkoztunk "személyesen" is. Hatalmas szerelem lett belőle, ami azóta is tart !!! Megjegyzem mi már nem huszonévesek vagyunk, hanem ennél jóval többek !!!
9/10 anonim válasza:
Egyébként szerintem is megtetted az első lépést, most már Ő jön. Ha akar valamit és nem olyan "mamlasz" akkor lépni fog. Ha meg nem akkor ...
10/10 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm!! :)
igazán felderítettek ezek a válaszok :)
2011. febr. 5. 17:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!