Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan szólítsak le egy lányt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szólítsak le egy lányt a konditeremben?

Figyelt kérdés

17-20 éves lehet a lány, a barátnőjével 2-en szoktak edzeni. Általában a futógépen vannak. Hogyan szólíthatnám le?

Légyszi mellőzétek a "gyúrunk vazze?" dumát meg a "meghívhatlak egy italra?" szöveget mert ez nem disco és nem akarok szánalmasnak se tűnni.

2011. jan. 27. 21:41
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Utolsó: Ezt a kupakgurítást gyakorolni kell:)

És mi van ha észre se veszi?

Lehet hogy rosszul sülne el.

2011. jan. 28. 18:08
 12/14 anonim ***** válasza:

Butaság amit előttem írtak már bocsi hozzászóló. Én 22 éves lány vagok, én is járok kondi terembe és elég gáz, ha valaki ilyen márkamániás és így szólít meg, ezzel. Szerintem menj oda hozzá egyazer amikor pihen vagy nyújt (ne amikor liheg :) és egyszerűen mond neki, bevezetőnek, látom gyakran jártok ti is, esetleg kérdezd meg, sportol-e mást is és egyáltalán nem gáz h meghívod egy italra, turmixra, vagy bármire és a már az elején megmondod neki hogy helyes lány és felfigyeltél rá, nem zavarod-e azzal, hogy megszólítottad. A továbbiakban pedig tereld a beszélgetést egy randi irányába. Először csak a holnapután ekkor és ekkor ugyanitt és ha látod hogy nincs ellenére és nem mondja hogy foglalt vagy ilyesmi akkor pedig egy kávézóba legközelebb ilyesmi.

Remélem segítettem - nálam ez bejönne, nem kellenek színjátékok, csak határozottan, de ne beképzelten.

Sok szerencsét és

várjuk a fejleményekről a beszámolót!!!

pusza

2011. jan. 30. 15:38
 13/14 A kérdező kommentje:

Majd megpróbálom. Kinéztem vkit de azt ritkán látom és én se megyek minden nap.

Amúgy is nagyon kevés lány jár kondiba.

2011. jan. 30. 16:15
 14/14 anonim válasza:
Oh ;)))) Micsoda pajszerek!!!! ;D
2011. febr. 14. 05:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!