Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdeményezzek?
Van egy lány a suliban, úgy érzem szeretem, kedves, aranyos volt egyik este chaten és meghatott..
Viszont azóta válaszolni se válaszol chaten, suliba nem tudok annyira beszélni vele mert mindíg a bnőivel van.
Mit kéne tennem? Nem akarom közvetlen elmondani. (olyat se hogy "olyan okos/szép vagy" - túl egyértelmű)
Célzásra gondoltam, de mit tegyek? Segítsetek! :(
14/F
figyu , most őszintén tedd fel magadnak azt a kérdést hogy mi veszteni valóm van?
-ha oda mész és nem jársz sikerrel , legalább megtudtad hogy nem vagy a csaj zsánere
-ha nem mész oda egészen addig fogsz azon zsörtölődni ameddig nem találsz egy másik csajt , hogy miért nem mentem oda? miért nem?hogy lehetek ilyen hülye..
ha kiröhög , elmondja haverjaidnak , barátnőinek stbstb.. kinem sz*rja le? ne törödj vele legalább volt benned annyi f*szaság hogy te márpedig odamentél és ha nem jártál sikerrel akkor ennyi..nem vesztettél semmit , sőt nyertél rajta egy plussz tapasztalatot ,hogy akár mit csinálhattam volna másképp , és a kövi csajnál már tudod úgy csinálni , ha 20 bol 19 elutasít azaz egy 100% hogy bejön.. :) úgyhogy nincs min aggódnod ..
egyébként talán azt csinálhatnád hogy msn dumálgattok és majd egyszer csak rákérdezel hogy nincs e kedved eljönni egyet kutyát sétáltatni vagy sétálni vagy akármi 100000+1 dolgot kilehet találni .. :D hajrá
Mi veszteni valóm van?
A csaj, ha nem mondok neki semmit ezzel időt hagyva neki belém szerethet, te nem így gondolod?
én is hasonló helyzetben voltam...
de nem csináltam semmit csak vártam
és később egy versenyre kellett mennem és ő is pont arra ment és tök jól eldumáltunk
utánna a suliban is odajött, én is odamentem és később rákérdeztem h eljön-e randira, és el is mentünk...
Szal nem kell erőltetni, mer ha ő nem akarja akk nem is lessz semmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!