Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! A magasabb vagy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! A magasabb vagy az alacsonyabb lányokra buktok?

Figyelt kérdés
Jó,tudom hogy nem a külső a legfontosabb,csak érdekelne ti mit szerettek jobban.Mert nem egy eset volt már,hogy valaki a magasságom miatt szólt be,többek közt fiúk is.161-162 cm vagyok.Ugy érzem e miatt is van az,hogy nem közelednek a fiúk..
2011. jan. 24. 14:22
1 2
 11/15 anonim válasza:
45%
189cm vagyok, de abszolút az 'alacsony nő pártiként' tengetem napjaim. Személyes vélemény, de én el sem tudnék képzelni egy magas nőt mellettem. Félig férfi benyomását keltik általában. Túlzott magabiztossággal, és erős feminin kisugárzással. Valamiféle női szabadságharcosokként tűnnek nekem. Ezáltal valahogy szexuálisan sem vonzanak, hiába az arányosság, és a szép arc.
2011. jan. 25. 17:08
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Akkor még van remény :))
2011. jan. 25. 17:43
 13/15 paininini válasza:
50%
Az alacsony lányok aranyosabbak :)
2011. jan. 25. 18:43
 14/15 anonim ***** válasza:
65%

Én ugyan szintén lány vagyok, de az én pasijaim örültek a magasságomnak (163 cm vagyok), a legalacsonyabb közöttük 178 cm, a legmagasabb 194 cm volt. Ők "pici lány" pártiak voltak, elvileg mi aranyosabbnak, nőiesebbnek tűnünk ;)

De ha a modelleket nézed... azok a ruhák csak 177 cm-től felfelé állnak jól az embernek, akármilyen vékony is vagy. Ízlés dolga. A legtöbbször nekem is férfiasnak tűnnek.

2011. jan. 25. 23:46
 15/15 anonim ***** válasza:
50%

Nekem a pici lányok, nem tudom miért, de csak alacsony lányokkal ismerkedem, aranyosabbak édesebbek bár hozzá teszem sok a komplexusos(idegbeteg, kisebbség érzetes) lány köztük. De én ettől függetlenül megveszem értük.

20F és 194centi:) Jelenlegi Párom 159 centi és meg tudnám zabálni úgy imádom :)

2011. jan. 26. 03:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!