Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem azt, h elveszem a pasiját, amikor már rég szakítottak?
a fiúval néhányszor csináltunk közös programot, de mikor ott van a lány mindig sokkal visszafogottabb, külön sokkal kedvesebb, és elég bizonytalannak éreztem, most már legalább tudom miért. Azt gondolom tetszem neki, de valahogy ő is azt érzi, h ez nem lenne jó...
Egyszerre ismertem meg őket, mikor bekerültem a társaságba, a lánnyal sokkal kevesebbet beszéltem, de mindig pár kedves mondatot, kissé persze felszínesen, de mégis azért "bírjuk egymást"
Nem kötelező egy helyre járnotok,vagyis a ahova a csaj is jár!De nem tudom hogy vannak a dolgok mivel nem vagyok ott,és nem tudom hogy milyen a viszonyotok meg úgy az egész!
De én még mindig azt mondom hogy ne foglalkozzál a lánnyal,hiszen neked ő lényegében nem egy többéves barátásg fűz hozzá!De ezt te érzed,ezt neked kell tudni.Ha ennyire zavar akkor hagyad az egészet....
Én nem hagynám annyiba,mert gondolom nem egy nagy barátnőd a csaj!?
ez egy régi, jól összeszokott baráti kör, ahonnan ahonnan ment el se a lány se a fiú, mert még annál is fontosabb nekik, mint h szenvedjenek h folyton találkozniuk kell. Én kiléphetnék a társaságból, mert csak pár hónapja vagyok benne, de nem érné meg, mert nekem is nagyon sokat jelentenek már.Egy fiú miatt nem hagynám ott a barátaimat(mert többen azok lettek ott).
Ha azt is tudnám mondani magamnak, h oké nem foglalkozom a csaj érzéseivel, akkor se menne, mert magamban érzek egy gátat...nem miatta, magam miatt nem menne, mert feszélyezve érezném magam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!