Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért érzem azt, h elveszem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem azt, h elveszem a pasiját, amikor már rég szakítottak?

Figyelt kérdés
bekerültem egy társaságba, ahol megismertem egy fiút. Hónapok óta tetszett, és most tudtam meg, h fél évvel ezelőtt szakított vele hosszú kapcsolat után az egyik lány, akivel szintén úgy ahogy jóban vagyok(csak annyira, h ilyesmikről nem is beszéltünk). Most úgy érzem, h ez a pasi számomra tiltott, mert már másé volt...nem tudnék vele járni, és a volt barátnője előtt(akivel azóta szóba sem állnak) ölelgetni stb. Úgy érzem ő már "elhasználta" ezt a fiút, és folyton azt figyelném, h mennyire lesi minden lépésünket. Normális ez az érzés?
2011. jan. 22. 21:20
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Akkor úgy kérdezem hogy milyen a kapcsolatod a lánnyal?És milyen a fiúval és mióta ismered a lányt?A fiút?
2011. jan. 22. 22:03
 12/25 anonim ***** válasza:
Melyiket ismered régebbről?
2011. jan. 22. 22:04
 13/25 anonim ***** válasza:
Csak azért kérdezem,mert ez szituáció függő is én szerintem!
2011. jan. 22. 22:05
 14/25 A kérdező kommentje:

a fiúval néhányszor csináltunk közös programot, de mikor ott van a lány mindig sokkal visszafogottabb, külön sokkal kedvesebb, és elég bizonytalannak éreztem, most már legalább tudom miért. Azt gondolom tetszem neki, de valahogy ő is azt érzi, h ez nem lenne jó...

Egyszerre ismertem meg őket, mikor bekerültem a társaságba, a lánnyal sokkal kevesebbet beszéltem, de mindig pár kedves mondatot, kissé persze felszínesen, de mégis azért "bírjuk egymást"

2011. jan. 22. 22:08
 15/25 anonim ***** válasza:
És ő tudja hogy ti találkozgattok?De amúgy én azt mondom hogy kicsit várjatok még,aztán meglátjátok hogy alakulnak a dolgok,ha szerelmesek lesztek és nagyon akarjátok egymást,akkor úgy sem fogjátok tudni megakadályozni hogy legyen valami kettőtök között.Én azt mondom hogy fiatal vagy és egy probát megér,ezért neked ne legyen lelkiismeret furdolásod,hiszen már fél éve szakitottak!
2011. jan. 22. 22:11
 16/25 A kérdező kommentje:
nem tudja. de én nekem elment a kedvem az egésztől emiatt, amiket leírtam....
2011. jan. 22. 22:14
 17/25 anonim ***** válasza:
De még is mi miatt ment el a kedved?
2011. jan. 22. 22:15
 18/25 A kérdező kommentje:
h megtudtam h ők régen jártak, és ezzel megértettem a fiú furcsa viselkedését, és elment a kedvem "beállni a sorba" úgy, h az a csaj is ott van mindig, és a szeme láttára kapcsolatot építeni a volt barátjával. feszélyez
2011. jan. 22. 22:19
 19/25 anonim ***** válasza:

Nem kötelező egy helyre járnotok,vagyis a ahova a csaj is jár!De nem tudom hogy vannak a dolgok mivel nem vagyok ott,és nem tudom hogy milyen a viszonyotok meg úgy az egész!

De én még mindig azt mondom hogy ne foglalkozzál a lánnyal,hiszen neked ő lényegében nem egy többéves barátásg fűz hozzá!De ezt te érzed,ezt neked kell tudni.Ha ennyire zavar akkor hagyad az egészet....

Én nem hagynám annyiba,mert gondolom nem egy nagy barátnőd a csaj!?

2011. jan. 22. 22:21
 20/25 A kérdező kommentje:

ez egy régi, jól összeszokott baráti kör, ahonnan ahonnan ment el se a lány se a fiú, mert még annál is fontosabb nekik, mint h szenvedjenek h folyton találkozniuk kell. Én kiléphetnék a társaságból, mert csak pár hónapja vagyok benne, de nem érné meg, mert nekem is nagyon sokat jelentenek már.Egy fiú miatt nem hagynám ott a barátaimat(mert többen azok lettek ott).

Ha azt is tudnám mondani magamnak, h oké nem foglalkozom a csaj érzéseivel, akkor se menne, mert magamban érzek egy gátat...nem miatta, magam miatt nem menne, mert feszélyezve érezném magam

2011. jan. 22. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!