Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van esély a szerelemre már 3...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esély a szerelemre már 3 hét után?

Figyelt kérdés

Kb. 3 hete találkozgatok egy sráccal heti 3-4 szer, mindig ő keres telefonon, msn-en ő ír rám. A 3. talin megcsókolt. Beszélgettünk a szerelemről és én mondtam még a múlt héten, hogy kezdek beleesni. Erre ő azt mondta, hogy neki nem olyan könnyű ez a dolog, nehezen tudja kimondani, de jó úton halad a szerelem felé. Viszont amikor megölel, úgy érzem szeret, úgy szorít, hogy az hihetetlen:) Ha ölelés közben a vállára hajtom a fejem, simogatja a hajam, az arcom. Tali után általában ír sms-t, hogy hiányzom neki.

Idő kérdése, hogy átalakuljon szerelemmé? Nem akarom erőltetni, amúgyis 3 hét után picit korai. De reménykedjek benne azok alapján, amiket leírtam?:)

2011. jan. 20. 14:35
 1/6 anonim ***** válasza:
A leírtakból megállapítható, hogy érdeklődik irántad, tetszel neki, stb. Esély? Van.
2011. jan. 20. 14:42
 2/6 anonim ***** válasza:
A szavak különböző értelmezéséből adódhat a félreértés. Egyébként ahogy érzed...
2011. jan. 20. 14:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem 2,5 hét randizás után mondta először a barátom, hogy "Szeretlek". Tudom, hogy már akkor is komolyan gondolta, és érezte, ahogy én is. Ennek már több, mint 3 éve, és cseppet sem halványult az érzés, a sok közös élmény csak még mélyebbé tette a kapcsolatunkat... Azelőtt én se hittem benne, hogy van ilyen, de tapasztaltam, hogy igen. :) Szerintem jó úton haladtok, sok boldogságot! :) 20/L
2011. jan. 20. 14:47
 4/6 anonim ***** válasza:

Tudom irritáló kérdés, de : hány évesek vagytok?

Egyébként ez szerintem életszakasz meg kapcsolatfüggő, hogy mikor alakul ki a szerelem.

Én 22 vagyok, a kedvesem 29 és mindketten jól megjártuk a szerelem terén...de amikor találkoztunk szinte egyből éreztük, hogy közös úton haladunk, közös célok, vágyak, ambíciók. Így elég hamar egymásba szerettünk, Ő már a 4. randin kimondta, amit furcsálltam, de egyszerűen éreztem, hogy így helyes, és nem butaság.

Na mindegy, bocsi, elkalandoztam.

Szóval a leírtak alapján, igen, van esély rá, hogy egymásba szerettek.

De ne erre koncentrálj, hogy mire van esély...hanem, hogy érezzétek jól magatokat együtt. Aztán észre sem veszed és máris lángolnak az érzések.

Sok boldogságot! :)

2011. jan. 20. 14:51
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) én 21 vagyok ,lány, ő 23:) tudom mindenki más, és még ismerkednünk kell:) annyira jó Vele lenni, rá gondolni:)
2011. jan. 20. 14:57
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ez fellángolás. Ne haragudj, nem bántásból mondom, tudom milyen jó szerelmesnek lenni meg ilyenek, éppen ezért szeretjük túlságosan hamar belemagyarázni az érzésekbe, hogy szerelem. :)

Nem lehet megszabni ezt, de én úgy vagyok vele, hogy 3 hét alatt nem lehet igazán megismerni valakit, így szerintem szerelmesnek sem lehet lenni, hiszen még nem is tudod igazán kicsoda Ő. Persze lehet, hogy tévedek, csak számomra furcsa lenne...

2011. jan. 20. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!