Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt ez az egész? Véletlen? Vagy esetleg direkt?
En is sokszor a tomegkozlekedesen ranezek egy lanyra, mert tetszik, amikor meg visszanez ram, akkor meg mintha ereznem, hogy en is tetszek neki, pedig csak egy pillanat. Kiprobalva egy nyugger mamival, ot is nezem, majd visszanez, megsem erzek semmit. Pedig a ugyanaz a forgatokonyv.
Aztan valamikor meg utana is erzem, hogy, igen, tetszettem neki. Aztan ki tudja, lehet tenyleg. Lehet, hogy a nyugger mami is azt hiszi, hogy tetszett nekem.
De szerintem ez tevhit. Nagyon sok emebertol hallottam mar, es a visszajat is. Ugyanez tortent valakivel: ranezett valakire es a lany visszanzett. Erre rogton dobbant a szive, hogy ott bizony elete baratnoje pillantott vissza. Volt szerencsem ismerni a csajt, nagyon de nem jott be neki a csavo.
Megertelek, en is igy vagyok vele, de tudom, hogy csak elhitetem magammal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!