Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, milyen lányok jönnek be...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, milyen lányok jönnek be jobban, sportos, cica baba?

Figyelt kérdés

1.Sportos,jó tanuló,komoly kapcsolatra való,őszinte,akivel lehet kapcsolatot teremteni vagy

2.Szolizik naponta,átlag sminkel,20 valahány cm.es magassarkúban mászkál a boltban,átlag piál cigizik,szökik a suliból,semmi jó modor,egyszer jó az ágyban..

Csak érdekel,hogy fiúk mennyire veszitek komolyan a lányokat,hogy először csak hüljülni akartok,de aztán gyakran megtörténik hogy beleestek a lányba???

Köszi a válaszokat :-)

2011. jan. 19. 16:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

kezdjük ott hogy hüLYülni.

amúgy nem csak ez a 2 véglet van, de végtére is persze, osszuk be azt a 400 féle embert (alsó hangon) 2 csoportba.

1.aki sportos nem feltétlen jó tanuló, és lehet esténként ugyanúgy kur:va, és nem mindenkivel lehet kapcsolatot teremteni.

2.én úgy tudom, hogy nem csak ők sminkelnek minden nap, és nem csak ők hordanak magas/platformot, és sportos is ugyanúgy piál és cigizik, illetve lóg.

na jó meguntam tovább, de gratulálok hogy te nem az 1,be tartozol a 'jó tanulókhoz'

2011. jan. 19. 16:54
 12/19 Bretso ***** válasza:

Gondolom te azt hiszed az első kategóriába tartozol és ezért azt akarod hallani. Minden normális ember az elsőt választaná hosszabb kapcsolatra.

De elárulom, az írásod alapján, az alapján, hogy általánosítasz, és ilyesmire van szükséged, hogy megerősítsd magadat, te egy harmadik típus vagy az, aki senkinek se kell, mert nagyképű, de még jól sem néz ki.

2011. jan. 19. 17:11
 13/19 A kérdező kommentje:
És moat baromira pofára eshetsz,miből gondolod ENNYIRE hogy lány vagyok?????? O.o
2011. jan. 19. 17:25
 14/19 Funktasztikus ***** válasza:
ég és föld a kettö 1es..:)
2011. jan. 19. 17:29
 15/19 Bretso ***** válasza:
Egy pasit miért érdekelne, hogy más pasiknak két láthatóan szétválasztott ellenpár közül melyik kellene nekik? Ne terelj, átlátszó vagy.
2011. jan. 19. 17:36
 16/19 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előttem szólókkal! Ez alapján, amit leírtál nincs ember, aki a 2- at választaná. Amúgy meg szerintem általában, akik fiúsabban öltözködnek, ők szoktak sokkal többet inni, persze vannak kivételek...

Attól még, hogy valaki szeret nőiesen öltözködni és sminkeli magát, még lehet okos. Egy kutatás sem bizonyítja a sminkelés és a magassarkú agysejtekre gyakorolt káros hatását.

2011. jan. 19. 18:06
 17/19 anonim ***** válasza:

1. oda vagyok az ilyen tündibündikért :)

a másikat utálom, undorodok tőlük

2011. jan. 19. 19:31
 18/19 anonim ***** válasza:
szerintem ezek a kategóriák között túl éles a kontraszt. én lány vagyok, járok szolizni, de csak 3-4 hetente, sminkelek de csak szolidan, magassarkúba járok és nem 20 centisbe, magas vagyok, állítólag jó alakom van, mindig csinos vagyok, egyetemista, néha bulizok, és emellett mégis komoly kapcsolat érdekel csak. Nem tudom ez mennyire ritka párosítás, de én úgy vettem észre, hogy ez általában tetszik a fiúknak. De valószínű hogy egy visszahúzódóbb lánnyal egy hasonló karakterű fiú akar járni,a 2.ik kategória meg jó egy éjszaka erejére. tudom, hogy fiúknak szólt a kérdés, de szerintem mindegyikbe van ami jó tulajdonság is lehet, ill. nem lehet általánosítani:)
2011. jan. 19. 22:51
 19/19 anonim ***** válasza:
Sportos cicababa :D
2011. jan. 20. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!