Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, milyen lányok jönnek be jobban, sportos, cica baba?
1.Sportos,jó tanuló,komoly kapcsolatra való,őszinte,akivel lehet kapcsolatot teremteni vagy
2.Szolizik naponta,átlag sminkel,20 valahány cm.es magassarkúban mászkál a boltban,átlag piál cigizik,szökik a suliból,semmi jó modor,egyszer jó az ágyban..
Csak érdekel,hogy fiúk mennyire veszitek komolyan a lányokat,hogy először csak hüljülni akartok,de aztán gyakran megtörténik hogy beleestek a lányba???
Köszi a válaszokat :-)
kezdjük ott hogy hüLYülni.
amúgy nem csak ez a 2 véglet van, de végtére is persze, osszuk be azt a 400 féle embert (alsó hangon) 2 csoportba.
1.aki sportos nem feltétlen jó tanuló, és lehet esténként ugyanúgy kur:va, és nem mindenkivel lehet kapcsolatot teremteni.
2.én úgy tudom, hogy nem csak ők sminkelnek minden nap, és nem csak ők hordanak magas/platformot, és sportos is ugyanúgy piál és cigizik, illetve lóg.
na jó meguntam tovább, de gratulálok hogy te nem az 1,be tartozol a 'jó tanulókhoz'
Gondolom te azt hiszed az első kategóriába tartozol és ezért azt akarod hallani. Minden normális ember az elsőt választaná hosszabb kapcsolatra.
De elárulom, az írásod alapján, az alapján, hogy általánosítasz, és ilyesmire van szükséged, hogy megerősítsd magadat, te egy harmadik típus vagy az, aki senkinek se kell, mert nagyképű, de még jól sem néz ki.
Egyetértek az előttem szólókkal! Ez alapján, amit leírtál nincs ember, aki a 2- at választaná. Amúgy meg szerintem általában, akik fiúsabban öltözködnek, ők szoktak sokkal többet inni, persze vannak kivételek...
Attól még, hogy valaki szeret nőiesen öltözködni és sminkeli magát, még lehet okos. Egy kutatás sem bizonyítja a sminkelés és a magassarkú agysejtekre gyakorolt káros hatását.
1. oda vagyok az ilyen tündibündikért :)
a másikat utálom, undorodok tőlük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!